Tip dana: Sevilja – Atletiko Madrid: Težak ispit za lidera na tabeli!

U nedelju je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta u moru zanimljivih mečeva analizirali duel između Sevilje i Atletiko Madrida.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Sevilja: Primarni cilj je Liga šampiona!

Ne treba ni podsećati koliko je prošla sezona bila uspešna za Andalužane pošto je ova ekipa došla do trofeja u Ligi Evrope nakon trijumfa nad Interom, u jednom od najboljih finala u istoriji ovog takmičenja, pošto je na kraju taj meč završen rezultatom 3:2.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da su izabranici trenera Lopategija zauzeli četvrto mesto na tabeli španske La Lige što im je posle dve godine pauze donelo plasman u Ligu šampiona, a svakako da su i ovog puta slični ciljevi, i fudbaleri Sevilje su na pravom putu i da dođu do njih.
Naime, Andalužani se u ovom trenutku nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na petoplasirani Viljareal, ali i meč manje od “žute podmornice” pa je utisak da će “berberini” dosta lakše nego što se očekivalo dođi do svog primarnog cilja.
Nažalost, u prošlom kolu je Sevilja samo remizirala na gostovanju kod Valjadolida, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na svom terenu do sada su izabranici Đulena Lopategija odigrali četrnaest mečeva na “Sančez Pichuanu” na kojima su ostvarili deset trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Atletiko Madrid: Može li četa Čola Simeonea do titule?

Ako uzmemo prvi deo sezone, sigurno je da su Madriđani igrali praktično bez greške, što im je i donelo ogromnu prednost u odnosu na svoje najbliže pratioce.
Međutim, kako je vreme prolazilo tako su i izabranici Čola Simeonea pružali sve slabije partije, pa se u ovom trenutku “jorgandžije” i dalje nalaze na prvom mestu na tabeli ali uz samo tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Real Madrid, koji ima i meč više, ali i četiri boda više od trećeplasirane Barselone.
U poslednje vreme Madriđani igraju poprilično promenljivo pa su tako na pet poslednjih susreta ostvarili tri trijumfa i dva remija, ali naravno ne treba zaboraviti ni da je ekipa sa stadiona “Vanda Metropolitanu” izgubila oba meča u osmini finala Lige šampiona od Čelsija, čime su između ostalog i završili svoje takmičenje u elitnom takmičenju.
U prošlom kolu su izabranici Dijega Simeonea uz dosta muke slavili na svom terenu protiv Alavesa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je Atletiko Madrid odigrao trinaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili devet trijumfa, tri remija i samo jedan poraz, i to od gradskog rivala Reala, sa kojim su nedavno na svom terenu odigrali meč bez pobednika (1:1).

Naš predlog

Na sedam od poslednjih osam međusobnih susreta između Sevilje i Atletiko Madrida su i jedna i druga ekipa postigle makar po jedan gol. Mišljenja smo da će to slučaj biti i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.14.
Poznato je da su mečevi Atletika na gostovanjima ove sezone dosta efikasni, što je i te kako nekarakteristično za ovaj tim, ali smo ipak mišljenja da nas golovi mogu očekivati i u Andaluziji zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.49.
Za kraj, na četiri od poslednjih pet međusobnih susreta su ove dve ekipe podelile bodove i to nas vrlo lako može očekivati i u nedelju uveče zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate X koji Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.05.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.