IZ MERIDIANA STIŽU NAJVEĆE KVOTE: Bajern 2.10, Ajaks 2.15, Viljareal 2.30!

Mesec bogatog fudbalskog programa je pred nama, a početak aprila donosi i nastavak evropskih klupskih takmičenja.
Kada je elitni fudbal tu računajte na tradicionalni poklon od najbolje kladionice – Meridian vam je ove srede spremio BONUS DOBRODOŠLICE + poklon kvote koje nećete naći nigde na svetu.
Pred vama su četiri utakmice sa najvećim koeficijentima i zato dobro prostudirajte ponudu i sastavite TIKET BEZ USLOVA – samo u Meridianu.
Ali, pre toga OVDE preuzmite 1.500 DINARA za sportsko klađenje.
PORTO – ČELSI, DVOJKA 1.95
(Sreda 21:00)
Porto ove sezone vodi bitku na dva fronta – Liga šampiona i nacionalno prvenstvo. Iako rastrzan između dva važna takmičenja, može se reći da je prilično uspešan. Iznenađujuća eliminacija Juventusa u osmini finala Portugalcima je dala dodatni “vetar u leđa”, dok je odlična forma zaslužena i za to što je Porto u trci za titulu šampiona države.
S druge strane Čelsi je bio prilično uverljiv protiv Atletiko Madrida, a ove sezone igra jedan dobar i kvalitetan fudbal. “Plavci” su totalno fokusirani na Ligu šampiona, te nema sumnje da će učiniti sve da uoči revanša steknu prednost.
Treba naglasiti da zbog problema sa pandemijom koronavirusa, fudbaleri Čelsija i Porta neće igrati na svojim stadionima. Oba meča odigraće se na stadionu na stadionu „Sančez-Pichuan“.
BAJERN – PSŽ, KEC 2.10
(Sreda 21:00)
Posle onoga što se prošle godine dogodilo u finalu Lige šampiona, PSŽ verovatno “trlja dlanove” dok sprema “slatku osvetu” za Bavarce.
Bajern je ostao bez Roberta Levandovskog koji će biti van terena zbog povrede kolena, dok su Nejmar i Mbape u formi i spremni da terorišu nesrećnu zadnju liniju giganta iz Minhena.
Iako je prednost na strani aktuelnog šampiona Evrope, Parižani i te kako imaju dovoljno razloga da od prvog minuta napadnu domaćina.
AJAKS – ROMA, KEC 2.15
(Četvrtak 21:00)
Fenomenalni Ajaks i još bolji Dušan Tadić pokušaće da još jednom dokažu da su i te kako spremni za pohod na trofej. Nakon povratka iz reprezentacije, Tadić je nastavio sa vrhunskim partijama, gotovo da ne prođe utakmica da ne upiše gol ili “barem” asistenciju, pa se nadamo da će imati uspeha i u četvrtak.
Da mu neće biti lako – sigurno neće, jer ispred sebe ima ekipu Rome. Za razliku od Ajaksa, koji je u seriji od sedam pobeda (u svim takmičenjima), Roma igra sa dosta oscilacija. Remi protiv Sasuola i poraz od Napolija ne ulivaju nadu navijačima, ali “Vučica” se sigurno neće tako lako predati.
Istorija kaže da su se Ajaks i Roma već sastajali i da italijanski tim još uvek ne zna za pobedu. Da li će sada prekinuti negativni niz ili će navijači holandske ekipe još jednom zapevati “Tadić on fire” ostaje da vidimo
DINAMO ZAGREB – VILJAREAL, DVOJKA 2.30
(Četvrtak 21:00)
Dok svet i dalje bruji o senazcionalnom izdanju Dinama i eliminaciji Totenhema, Zagrepčani nemaju vremena da žive na “staroj slavi”. Okreću se novom izazovu, a to je španski Viljareal.
Obe ekipe su u dobroj formi, te je sigurno da ćemo gledati pravi spektakl!
Ipak blaga prednost je na strani iskusnijih – Viljareal je u nizu od pet rutinskih pobeda u svim takmičenjima, pa će u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope učiniti sve da stigne do prednosti na gostujućem terenu.

12 Comments

  1. Sjajno je sto ovaj poklon 1500 din.jos uvek traje za nove igrace u Meridianu,stvarno svasta moze da se odigra,a ponuda za kladjenje je u Meridianu uvek top!

  2. Odlicne kvote u Meridianu,evo sjajne prilike za nove igrace da iskoriste 1500 dinara koje Meridian poklanja prilikom registracije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.