NBA NOĆ SPEKTAKLA: Jokić i Bogdanović na terenu + 1.500 RSD ZA KLAĐENJE

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović su spremni da izađu na teren i još jednom pokažu zašto je NBA liga, u stvari, srpski šou! A to znači da je pred nama još jedna neprospavana noć, ali se i nameće pitanje – da li ste spremni za još jedan spektakl?
Sve što vam je potrebno jeste udobna fotelja, daljinski upravljač i – savršen tiket! Za prva dva se morate sami pobrinuti, ali oko trećeg možemo da vam pomognemo. Kako?
Najpre, kliknite OVDE i preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, a onda podržite naše košarkaše i okušajte svoju sreću!
Dakle, samoJEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje, a ne sumnjamo da ćete znati kako da ga iskoristite.
Kao što smo rekli, ove noći imaćemo priliku da gledamo i Jokića i Bogdanovića, a ako je suditi prema poslednjim partijama – čeka nas pravi spektakl!
Trojke, zakucavanja, blokade i “matiranje” protivničkih centara je zagarantovano.
Jokić i Denver muku muče sa sudijama, sve češće gledamo “krađu” – slučajnu ili namernu, ali Nagetsi nemaju vremena za “kukanje”. Već noćas im sledi duel protiv San Antonia, u kojem slove za favorita, ali NBA ne bi bio NBA kada nam ne bi priređivao iznenađenja.
Nikola Jokić je izuzetno raspoložen i motivisan, nadamo se da će biti i Džamal Marej, koji bi i te kako mogao da pomogne srspkom centru ove noći, a ako se to dogodi – pobeda je sigurna.
Dugo smo čekali da nam se vrati Bogdan Bogdanović, a sada kada je tu – pruža maestralne partije. Ovog puta njegovoj Atlanti protivnici će biti košarkaši Čikaga, a to znači da ćemo gledati još jedan balkanski derbi.
Nedavno je Nikola Vučević prešao iz Orlanda u Čikago, a nije tajna da je jedan od najboljih centara u NBA ligi. Da li će Bogdan i Hoksi naći rešenje za njega i ko će se radovati – ostaje da vidimo.
Osim toga, upravo Vučevićev bivši klub igra protiv Indijane, Boston protiv Minesote, a Niksi protiv Memfisa. Ne zaboravite i utakmicu Baksa i Šarlota, Golden Stejta i Vašingtona, kao i Klipersa i Hjustona.
Već na prvi pogled jasno nam je da ćemo gledati još jednu dominaciju Janisa Adetokumba i Stefa Karija, a sve to možete pretvoriti u svoju korist. Kako?
Tako što vas SAMO U MERIDIANU čeka neverovatan bonus na parove i do 2000%, pa – ne čekajte – oprobajte svoju sreću!

11 Comments

  1. Vrhunska ponuda,vrhunske kvote,najbolja kosarka na svetu..bolje ne moze,jedva cekam mec!
    A moje preporuke za sve da otvore nalog ako ga nemaju u Meridianu,pored bonusa dobrososlice uvek neka iznenadjenja sprema Meridian.

  2. NBA se u mojoj kuci ne propusta,jedva cekam da jos jednom gledamo nase kako rasturaju..a kada sve to meridian upotpuni odlicnim kvotama,bolje biti ne moze.

  3. Obozavam NBA,posebno kada igraju nasi..zato jedva cekam utakmice,tiketi su spremni,ostaje da uzivam u najboljoj kosarci..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.