Tip dana: Fulam – Vulvs: Može li Mitrović do novog gola a domaćin do važnih bodova u borbi za opstanak?

U petak je nešto slabija ponuda za klađenje, ali smo za vas analizirali prvi meč 31. kola engleske Premijer lige u kom će Fulam na svom terenu dočekati Vulverhempton.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Fulam: Može li ovaj klub do opstanka?

Prošle sezone su fudbaleri Fulama igrali poprilično dobar fudbal, za šta su bili nagrađeni sa plasmanom u najkvalitetniji rang engleskog fudbala i to posle pobede u finalu plej-ofa nad Brentfordom posle produžetaka.
Na taj način se ekipa iz Londona vratila u Premijer ligu nakon samo jedne sezone provedene u Čempionšipu, ali nažalost, utisak je da bi ponovo mogli da ispadnu u niži rang.
Naime, Aleksandar Mitrović i drugari se u ovom trenutku nalaze na 18. mestu na tabeli koje je između ostalog i poslednje koje na kraju sezone znači selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je ekipa sa “Krejven Kotidža” započela sjajno meč protiv Aston Vile u gostima i preko Mitrovića koji igra fantastično u poslednje vreme došla do vođstva u drugom poluvremenu, ali su onda nažalost do kraja susreta uspeli da prime čak tri gola i na kraju dožive poraz od 3:1.
Na poslednjih pet susreta Fulam je doživeo čak četiri poraza, i jedan trijumf, i to mimo svih očekivanja na gostovanju kod još uvek aktuelnog šampiona Liverpula, kada je bilo 0:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je tim iz Londona odigrao šesnaest mečeva na “Krejven Kotidžu” na kojima je ostvario samo dva trijumfa, četiri remija i čak deset poraza, i ubedljivo su najlošija domaća ekipa u Premijer ligi.

Vulverhemptoni: Očajna forma!

Kada se podsetimo malo prošle sezone, slobodno možemo konstatovati da je ona bila i više nego uspešna za izabranike Espirita Santa. Naime, njegovi puleni su igrali sjajno većim delom Premijer lige, a ne treba zaboraviti ni da su “vukovi” došli do same završnice Liga Evrope, gde su eliminisani od Sevilje, koja je kasnije i došla do trofeja u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju.
Što se ovog šampionata tiče, sigurno je da smo dosta više očekivali od Vulverhemptona koji se u ovom trenutku nalazi tek na četrnaestom mestu na tabeli i igra zaista katastrofalno u poslednje vreme.
Naime, izabranici Espirita Santa na pet poslednjih mečeva ne znaju za trijumf, a u tom periodu su dva puta remizirali, uz čak tri poraza.
U prošlom kolu su popularni “vukovi” u jednom fenomenalnom susretu na svom terenu u kom je palo čak pet golova, poraženi od Vest Hema koji važi za najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja Premijer lige. Na kraju je bilo 2:3, a golove za Vulvse su postigli Dendoker i Silva, ali tek nakon što su “čekićari” dali čak tri pogotka.
Što se tiče mečeva na gostovanjima, do sada su izabranici Espirita Santa odigrali petnaest mečeva na strani na kojima su ostvarili samo četiri trijumfa. isto toliko remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Ne treba ni pominjati koliko su fudbaleri Fulama bodovi potrebni u ovom meču, ali smo mišljenja da će do njih i doći pošto im u goste dolazi Vulverhempton koji na pet poslednjih mečeva ne zna za trijumf.
Zbog toga vam predlažemo da odigrate 1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.55.
Ne treba ovde očekivati previše golova, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 0-2, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

1 Comment

  1. Gazdi Fulama se ne isplati da odigra vise sezona u Oremijer ligi.
    Bolja opcija mu je DA ISPADNE SVAKU DRUGU SEZONU PA DA DA ONDA PINOVO UDJE ZBOG OGROMNE PREMIJE ZA TO KOJE DAJE ENGLESKA FUDBALSKA FEDERACIJA.
    Zato uzmite i tu opciju kad igrate i Fulam i ostale koji se BORE ZA ISPADANJE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.