Tip dana: Everton – Totenhem: “Pevci” bi da pojedu “karamele”, ali pita se tu nešto i Don Karlo!

U petak je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni duel 32. kola engleske Premijer lige u kom će Everton na svom terenu dočekati Totenhem.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Everton: Loša forma kad joj vreme nije!

Veliko je pitanje šta bi se desilo da su fudbaleri Evertona pružali konstantne partije u ovom šampionatu, ali je svakako sigurno da se ova ekipa ne bi borila za plasman u Ligu šampiona, već bi se čak stidljivo i govorilo o titulu šampiona Engleske.
Naime, u ovom trenutku se popularne “karamele” nalaze tek na osmom mestu na tabeli uz meč manjka u odnosu na gotovo sve ekipe u najkvalitetnijem rangu engleskog fudbala, a veliko je pitanje šta bi se desilo da su izabranici legendarnog Karla Ančelotija ostvarili makar jedan trijumf u prethodnih četiri susreta, pošto se blago rečeno tim iz Liverpula u tom periodu nije proslavio.
Osmoplasirana ekipa na tabeli je na četiri poslednja meča doživela dva poraza i isto toliko remija a u prošlom kolu je Everton samo remizirao na gostovanju kod Brajtona u duelu u kom nije bilo golova.
Inače, ne treba zaboraviti da su se “karamele” u jednom trenutku nalazile na poziciji koja vodi u Ligu šampiona, ali kako sada stvari stoje deluje da od toga nažalost ni ovog puta neće biti ništa.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su izabranici Karla Ančelotija odigrali petnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili samo pet trijumfa, tri remija i čak sedam poraza.
U poslednjem međusobnom susretu između Evertona i Totenhema, slavile su “karemele” i to na novom “Vajt Hart Lejnu” kada je bilo 0:1.

Totenhem: Mogu li “pevci” nekako do Lige šampiona?

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da smo od fudbalera Totenhema daleko više očekivali kada je ova sezona u pitanju.
Naime, izabranici Žozea Murinja se trenutno nalaze tek na sedmom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Vest Hem, a svakako da je upravo ta pozicija i primarni cilj “pevaca” na kraju Premijer lige, pošto ona donosi toliko željeni plasman u Ligu šampiona.
Na pet poslednji mečeva tim iz Londona igra promenljivo pošto su u tom periodu fudbaleri ove ekipe ostvarili dva trijumfa, dva poraza i jedan remi.
U prošlom kolu je Totenhem u derbiju kola dožveo neprijatan poraz na svom terenu od Mančester Junajteda, iako su “pevci” prvi došli do vođstva na tom susretu ali su onda “đavoli” u nastavku postigli čak tri i stigli do zasluženog trijumfa.
Naravno, malo ko je očekivao da će jedan od najvećih favorita za osvajanje Liga Evrope doživeti eliminaciju još u osmini finala, i to od Dinama iz Zagreba, pošto je ideja Žozea Murinja bila da preko drugog po kvalitetu evropskog takmičenja napadne Ligu šampiona, pošto je poznato da osvajač Liga Evrope ima garantovano mesto u elitnom takmičenju.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je Totenhem odigrao šesnaest mečeva van svog terena na kojima je ostvario sedam trijumfa, četiri remija i pet poraza.

Naš predlog

Svakako da nas očekuje jedan poprilično interesantan susret, u kom vam preporučujemo da ipak izbegnete prognoziranje konačnog ishoda, već da se fokusirate na golove, kojih će po našem mišljenju biti, i to na obe strane.
Zbog toga vam toplo preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.78.
Iz istog razloga vam preporučujemo i da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila jednu sjajnu kvotu koja iznosi 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.