KREĆE SERBIAN OPEN: Uzmi BONUS i kladi se u Meridianu

Serbia Open turnir na teniskim terenima na Dorćolu, koji su bili deo kompleksa koji je tada nosio ime Milan Gale Muškatirović, održan je prvi put 2009. godine, a uprkos želji mnogih da turnir zaživi, to se nije desilo.
Turnir je održan ukupno četiri puta, Novak Đoković je dva puta osvajao titulu, a pehar iz Srbije odneli su Sem Kveri i Andreas Sepi.
Sada, devet godina nakon poslednjeg održavanja turnira, vreme je za novi početak ATP 250 turnira!
Deluje da će ovog puta turnir u Beogradu, koji je na programu od 19. do 25. aprila, biti jači nego ikad!
Pored Novaka Đokovića koji je iskoristio svoj uticaj da u Srbiju dovede vrhunske tenisere, u Beograd stižu Dominik Tim i Mateo Beretini – četvrti i 10. teniser sveta, kao i 14. Gael Monfis, ali i senzacija ovogodišnjeg Australijan Opena, Aslan Karacev i drugi kvalitetni teniseri.
Od srpskih igrača, pored neprikosnovenog svetskog vladar, u prestonici Srbije igraće preostala četvorka koja sa Novakom čini petorku koja državu predstavlja u Top 50 tenisera sveta: Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere, dok će Viktor Troicki, Nikola Milojević i Danilo Petrović šansu za što boljim učinkom potražiti zahvaljujući specijalnim pozivnicama.
Turnir koji se igra na terenima Teniskog centra Novak, biće održan bez prisustva publike, ali to neće umanjiti spektakl kakav obično ne donose turniri iz serije 250.
Fantastična vest je da će ovaj turnir ispratiti i sportska kladionica Meridian, u kojoj možete pronaći ponudu za klađenje na ovaj događaj. Pored najvećih kvota koje vas čekaju, tu je i BONUS DOBRODOŠLICE registrujte se na meridianbet.rs i preuzmite 1.500 DINARA za klađenje.

11 Comments

  1. Neka je sa srecom Serbian open,da se lepo odigra i pretvori u konstantan turnir svake godine! A na koga drugog da se kladimo nego na Noleta!!!!

  2. 1500 dinara je sjajan poklon dobrodoslice,i uvek moze da se iskoristi na odlicnu ponudu u Meridianu,sada treba Nole da se podrzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.