Tip dana: Aston Vila – Mančester Siti: Gvardiolin trokorak ka tituli na ”Vila parku”!

U sredu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od najzanimljivijih mečeva iz Premijer lige u kom će Aston Vila na svom terenu dočekati Mančester Siti.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 15 minuta.

Aston Vila: Sjajan start, ali onda ono što su svi očekivali!

U prvih nekoliko kola engleske Premijer lige fudbaleri Aston Vile su bili najprijatnije iznenađenje, ali je utisak da kako je prvenstvo teklo tako je i ova ekipa pružala sve slabije partije, pa se sada na nekoliko kola pre kraja prvenstva nalaze na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji gde im realno i jeste mesto.
U poslednje vreme ekipa sa “Vila Parka” ne igra baš najbolje pa su tako izabranici Dina Smita na pet poslednjih mečeva ostvarili samo jedan trijumf, uz dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu je Aston Vila odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod Liverpula, ali su nažalost doživeli poraz, i to nakon gola koji su primili u poslednjim trenucima utakmice, pa je na kraju taj duel završen rezultatom 2:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je naprijatnije iznenađenje prvog dela šampionata odigralo četrnaest mečeva na “Vila Parku” na kojima su ostvarili šest trijumfa, samo dva remija i šest poraza.
Inače, na poslednjem međusobnom susretu između Aston Vile i Mančester Sitija slavili su “građani”, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Za ovaj susret menadžer Aston Vile Din Smit neće moći da računa na svog najboljeg fudbalera Griliša, što će svakako biti veliki hendikep za popularne “lavove”.

Mančester Siti: “Građani” bi da overe titulu!

Utisak je da se fudbaleri Mančester Sitija nalaze nadomak nove titule šampiona Engleske, pošto u ovom trenutku “građani” imaju čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Mančester Junajted.
Ipak, utisak je da izabranici Pepa Gvardiole u poslednje vreme pružaju nešto slabije partije, pošto su prošlog vikenda poraženi od Čelsija u polufinalu FA Kupa, a pre toga su doživeli neprijatan poraz i u prvenstvu, kada je Lids slavio sa 2:1.
Međutim, dosta ljudi zna da je primarni cilj Sitija kada je ova sezona u pitanju trofej u Ligi šampiona, a na prvi pogled deluje da su “građani” možda i nikad bliži svom davno zacrtanom cilju.
Naime, “građani” su bez većih problema došli do plasmana u polufinale najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pošto su prvo u osmini finala izabranici Pepa Gvardiole odigrali dva sjajna meča protiv Borusije iz Menhengladbaha, i sa ukupnim rezultatom 4:0 došli do plasmana među osam najboljih evropskih ekipa. Nakon toga je usledila eliminacija i Dortmunda, pa je na taj način Mančester Siti sebi zakazao polufinali dvomeč sa prošlosezonskim finalistom PSŽ-om, i nema sumnje da nas očekuje veoma uzbudljiv dvomeč.
Inače, što se tiče gostovanja u Premijer ligi, do sada su izabranici Pepa Gvardiole odigrali petnaest mečeva na strani na kojima su zabeležili čak jedanaest trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.

Naš predlog

Pre svega, treba istaći da “građani” imaju sjajan skor sa Aston Vilom pošto na poslednjih šest međusobnih susreta protiv tima sa “Vila Parka” imaju isto toliko trijumfa.
Mišljenja smo da će se to desiti i sada zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40.
Obično u međusobnim susretima između ova dva tima ima baš dosta golova, i to bi svakako slučaj mogao da bude i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.74.
Za kraj, smatramo da će “građani” postići makar dva gola na “Vila Parku” i zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom G2+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.