Tip dana: Real Madrid – Betis: Madriđani bez prava na kiks, ali im Andalužani nikako ne leže!

U subotu nas očekuje pregršt interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta prirpemili duel koji se igra u Madridu gde će još uvek aktuelni šampion Španije Real dočekati ekipu Betisa.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Real Madrid: Mogu li Madriđani da odbrane titulu prvaka?

Madriđani nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, ali kako je vreme prolazilo tako je i aktuelni šampion Španije podizao svoju formu, pa kada se sve sabere i oduzme deluje da navijači kraljevskog kluba imaju dosta razloga za zadovoljstvo.
Naime, izabranici Zinedina Zidana su se nedavno plasirali u polufinale Lige šampiona gde ih očekuje uskoro dvomeč sa Čelsijem, i deluje da su favoriti za prolazak u veliko finale.
Što se tiče španske La Lige, u ovom trenutku Real ima samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Madrid, a podsećamo vas da je ta bodovna razlika pre samo dva meseca iznosila čak deset bodova, i to u trenutku kada su “jorgandžije” imale dva meča manje.
U prošlom kolu su Madriđani odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod Kadiza u kom su slavili sa 0:3, a praktično sav posao su fudbaleri aktuelnog šampiona Španije završili u prvom poluvremenu kada su u kratkom vremenskom intervalu uspeli da postignu tri gola.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su izabranici legendarnog “Zizua” odigrali petnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili jedanaest trijumfa, jedan remi i tri poraza.
Inače, Real će biti oslabljen i na ovom susretu pošto Zinedin Zidan neće moći da računa na Krosa, Mendija, Valverdea i Lukasa.

Betis: Primarni cilj je plasman u Ligu Evrope!

Pre početka šampionata je uprava Betisa zacrtala samo jedan cilj kada je ova sezona u pitanju a to je svakako plasman u Ligu Evrope.
Kako sada stvari stoje, deluje da su Andalužani na pravom putu da to i ostvare pošto se nalaze na šestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedmoplasirani Viljareal, ali i samo bod manjka od petoplasiranog Real Sosijedada.
Zanimljivo je da je Betis na četiri poslednja susreta vezao isto toliko remija, a pre svega toga je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Levantea kada je bilo 2:0.
U prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli samo remizirao na svom terenu protiv Bilbaa kome u poslednje vreme ne cvetaju ruže, a taj meč je završen bez golova.
Inače, ono što posebno treba naglasiti je da je Betis jedan od retkih timova kome leži Real Madrid. Naime, iako su Andalužani poraženi od Madriđana u prvom susretu u jesenjem delu šampionata kada je u jednom sjajnom meču bilo 2:3 za izabranike Zinedina Zidana, valja istaći da je Betis pre toga na tri uzastopna susreta ostao neporažen u duelu sa aktuelnim prvakom Španije, pa je sigurno da izabranici Manuela Pelegrinija u jednom izuzetno lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje.
Kada su u pitanju mečevi van svog terena do sada je Betis odigrao petnaest mečeva u gostima na kojima je ostvario šest trijumfa, dva remija i sedam poraza.

Naš predlog

Ukoliko ne ostvari pobedu na ovom susretu deluje da bi Madriđani mogli da se oproste od šampionskih ambicija zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.
Mišljenja smo da će izabranici Zinedina Zidana postići makar dva gola na svom stadionu zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.50.
Za kraj, iz istog razloga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.