TOP 5 UTAKMICA: Evo šta da odigrate ovog vikenda

Pred nama su dani kao stvoreni za gledanje fudbalskih utakmica. Vikend i najjače evropske lige na terenima. Pa, može li bolje od ovoga?!
Naravno da može, i to već ukoliko kliknete OVDE i preuzmete najveći bonus dobrodošlice – 1.500 RSD za online klađenje, a onda – pogled na vrhunsku ponudu i TIKET BEZ USLOVA može da se sastavi!
Šta nas sve očekuje?
Borbe za titulu, opstanak, mesta koja vode u Ligu šampiona, Ligu Evrope…
Nacionalna prvenstva se zahuktavaju, a u nastavku vam izdvajamo TOP 5 utakmica koje će obeležiti uzbudljiv vikend.
AJAKS – AZ ALKMAR
(Nedelja 14:30)

Minulog vikenda Ajaks i naš Dušana Tadića osvojili su Kup Holandije, pošto su u finalu savladali Vitese rezultatom 2:1, a već sutra nastavljaju borbu za šampionsku titulu. Podsećamo, Kopljanici su u sezoni 2018/2019 osvojili duplu krunu i izuzetno su blizu da taj podvig ponove i ove godine. Ajaks ima 11 bodova prednosti u odnosu na PSV (61) i AZ Alkmar (61), zato će duel Ajaks – AZ Alkamar biti veoma interesantan i uzbudljiv. Prednost je na strani domaćina, ali treba istaći da se AZ bori za Ligu šampiona, pa bi ekipa napravila veliki korak ukoliko bi uspela da savlada Tadićev Ajaks. Gosti su u pobedničkom naletu, vezali su četiri pobede u ligi, pa je sva prilika da na ovom meču vidimo dosta golova na obe strane.
Predlog za igru: GG 3+

INTER – VERONA
(Nedelja 15:00)

Inter je ove sezone prilično dobro odradio posao. Neroazurima je niz od devet pobeda obezbedio dvocifrenu prednost, ali deluje da se ekipa malo opustila, pa je tako u poslednja dva kola bodove podelila sa Specijom i Napolijem (oba rezultata 1:1). Veliko iznenađenje bi bilo da Inter, kod kuće, kiksne protiv Verone. Gosti jednostavno nemaju šta da izgube, ali ni šta da dobiju. Šansa da igraju Evropu ne postoji, dok je opstanak u ligi zacementiran. Tako da je ovde sve jasno…
Predlog za igru: 1&2+

LAJPCIG – ŠTUTGART
(Nedelja 15:30)

Na poslednja tri meča koje je Štutgart odigrao viđeno je čak 12 golova. Iako su vezali tri poraza, moramo istaći da su gosti ekipa koja i te kako zna da zatrese protivničku mrežu. To bi morao da zna i Lajpcig koji se ove sezone hrabro borio da postane šampion države, ali ne može se tako lako protiv giganta iz Minhena, pa je za Bikove veliki uspeh i mesto vicešampiona. Posebno kada se uzme u obzir činjenica da je Lajpcig pre samo deset godina, debitovao u petom rangu nemačkog fudbala, a prošle godine je igrao četvrt finale Lige šampiona. Dakle, uspon kluba je evidentan, ali titula će morati još malo da sačeka…
Predlog za igru: 3+

ATALANTA – BOLONJA
(Nedelja 20:45)

Atalanta je u naletu – pet vezanih pobeda u ligi, mesto koje vodi u Ligu šampiona i prilika da sezonu završi kao vicešampion sigurno se neće tek tako prokockati. Prošle nedelje Boginja je savladala Juventus, a podatak da je do sada u ligi postigla najviše golova – samo potvrđuje da je reč o vrhunskoj ekipi. Bolonja igra sa dosta oscilacija, pa sumnjamo da će napraviti iznenađenje u gostima.
Predlog za igru: 1&2+

LION – LIL
(Nedelja 21:00)

Okršaj ekipa koje su konstantno u samom vrhu tabele donosi spektakl u najavi. Iako je savladao Anže i Nant u prethodna dva kola, ukoliko želi da vrati trofej Lion u završnici sezone mora da nastavi da impresionira. S druge strane, Lil je u poslednjem kolu podelio bodove sa Mompeljeom i uprskom tome što je ispustio ceo plen, uspeo je da ostane na čelu tabele francuske Lige 1. S obzirom na to da trener Lila ima čitav tim na raspolaganju, te sastav bukvalno može da bira, velika je verovatnoća da ćemo na ovom meču videti golove na obe strane.
Predlog za igru: GG.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.