NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Lester 2.25, Verona 2.20, Everton 2.05, Arsenal 2.00!

Stiže vikend, a to u Meridianu znači samo jedno – elitna čast za elitni fudbal.

Najveće kvote na svetu spremne su za sve ljubitelje sportskog klađenja, a tradicionalan poklon je i ovog petka na istoj adresi – klik OVDE i preuzmite BONUS ZA KLAĐENJE OD ČAK 1.500 DINARA.

Jednostavnaregistracija i spremni ste da sastavite TIKET BEZ USLOVA.

Kladionica Meridian je iz bogate ponude izdvojila četiri zanimljiva meča koja se igraju u okviru Serije A i Premijer lige, a bukmejkeri garantuju da će baš ti mečevi u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Iskoristite fantastičan bonus i najveće koeficijente jer vreme je za dobitni tiket.

SAUTEMPTON – LESTER, DVOJKA 2.25

(Petak 21:00)

Da sačuva mesto koje mu garantuje plasman u Ligu šampiona, Lester ne sme da napravi kiks. Iako je treći, petoplasirani Vest Hem nije baš tako daleko, te teoretski ima šanse da stigne “lisice”, kojima je i Čelsi za petama. S druge strane veoma loš Sautempton ove sezone može da slavi što je izborio opstanak. Iako igra kod kuće, razlika u kvalitetu dve ekipe je evidentna, a 2.25 kvota se ne propušta.

VERONA – SPECIA, KEC 2.20

(Subota 15:00)

Verona je u “zlatnoj sredini”, ali niz od četiri poraza svakako bi trebalo već sutra da se prekine. Domaćin nema šta da dobije, kao ni da izgubi, ali pobeda bi svakako bila osveženje. Specija je ove sezone jako loša, te slobodno možemo reći da je četiri kola pred kraj, opstanak u Seriji A i dalje pod upitnikom. Iako je tri pozicije dele od crvene zone, bodovna razlika je minimalna, pa će biti zanimljivo videti koliko je motivisana da i iduću sezonu provede u eliti.

EVERTON – ASTON VILA, KEC 2.05

(Subota 21:00)

Za Everton će sezona biti neizvesna do samog kraja. “Karamele” i dalje imaju priliku da sledeće igraju evropsko takmičenje. Doduše, ne Ligu šampiona, ali Liga Evrope dosta je realnija opcija. Upravo zbog toga poklon kvota na kec ne treba da se ignoriše.

NJUKASL – ARSENAL, DVOJKA 2.00

(Nedelja 15:00)

Remi sa Totenhemom i Liverpulom, kao i pobeda nad Vest Hemom (u poslednja četiri kola) dokaz su da Njukasl može da igra sa svakim timom u Premijer ligi. Iako je formalno favorti u ovom meču, Arsenal u nedelju neće imati lak posao.

8 Comments

  1. Ispratio sam ovo danas čim sam video na društvenim, baš ću se smoriti ako Lester ne dođe a od 10 minita imaju igrača više.

  2. Elitni fudbal,najbolji mecevi,praznik i opustanje uz najjace kvote Meridiana,moze li se pozeleti nesto lepse za nastupajuci vikend!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.