Tip dana: Marsej – Strazbur: Horhe Sampaoli je preporodio tim sa “Velodroma”!

U petak nas ponovo očekuje i te kako zanimljiva ponuda za klađenje a za vas smo ovog puta analizirali jedan od najinteresantnijih mečeva 35. kola francuske Lige 1 u kom će Marsej na svom “Velodromu” dočekati ekipu Strazbura.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Marsej: Stvari idu na bolje!

Kada su svi mislili da će ovo biti jedna poprilično loša sezona za fudbalere Marseja, na klupu ovog tima je seo Horhe Sampaoli i za kratko vreme preporodio tim sa “Velodroma”.
Naime, ova ekipa je imala dosta oscilacija u igri, ali sve se promenilo dolaskom pomenutog trenera, pa se u ovom trenutku Marsej nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na petoplasirani Lens, a upravo ta pozicija i jeste primarni cilj tima sa “Velodroma” pošto ona na kraju sezone donosi izlazak na evropsku scenu.
Na poslednjih pet mečeva izabranici Horhea Sampaolija su ostvarili čak tri trijumfa, uz jedan remi ali i jedan poraz i to na gostovanju kod Nice kada je bilo 3:0.
U prošlom kolu je šestoplasirana ekipa na tabeli odigrala još jedan sjajan meč i zabeležila drugi uzastopni trijumf pošto su na gostovanju kod Remsa slavili sa 1:2.
Inače kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Marsej odigrao sedamnaest mečeva na “Velodromu” na kojima su ostvarili devet trijumfa, četiri trijumfa i četiri poraza, uz podatak da je ova ekipa na četiri poslednja meća na svom terenu upisala isto toliko trijumfa.
Za ovaj meč Horhe Sampaoli neće moći da računa na Amavija i Sakanija, što će sasvim sigurno biti dodatni nendikep sa ekipu Marseja.

Strazbur: Loša forma kad joj vreme nije!

Fudbaleri Strazbura su dosta dobro startovali u ovogodišnjem izdanju francuske Lige 1, ali je nekako utisak da kako je vreme prolazilo tako je i ova ekipa pružala sve slabije partije.
Naime, u ovom trenutku se ovaj tim nalazi tek na petnaestom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na ekipu koja će na kraju sezone napustiti najkvalitetniji rang francuskog fudbala, pa je sigurno da svi navijači ovog kluba imaju dosta razloga za zabrinutost.
Na poslednjih pet mečeva se fudbaleri Strazbura baš i nisu proslavili pošto su u tom periodu ostvarili samo jedan trijumf, uz čak tri poraza, ali i jednog remija.
U prošlom kolu je nekadašnji učesnik Liga Evrope poražen na svom terenu protiv Nanta koji je i direktan konkurent u borbi za opstanak koja sledi, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, treba istaći da su fudbaleri Strazbura do sada odigrali čak sedamnaest mečeva van svog terena na kojima i nisu ostvaili toliko loš utisak, pošto su do sada ostvarili šest trijumfa, tri remija i osam poraza.
U poslednjem međusobnom susretu između Strazbura i Marseja je slavio tim sa “Velodroma” a taj meč je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Marsej igra zaista sjajno u poslednje vreme a očekujemo da će sa dobrim partijama nastaviti i na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.95.
Deluje takođe da bi ovo mogao da bude i jedan i te kako zanimljiv duel koji će nam doneti dosta golova pošto i gosti nemaju ništa da izgube, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.93.
Za kraj, poznato je da je Horhe Sampaoli preporodio tim sa “Velodroma” i mišljenja smo da će njegovi izabranici uspeti da postignu makar dva gola na ovom duelu pa vam zato savetujemo da probate sa igrom D2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.