Tip dana: Milan – Benevento: “Rosonerima” izmiče Liga šampiona, “veštice” na mestu koje vodi u Seriju B!

U subotu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta odbrali jedan duel iz Serije A, i to meč između Milana i Beneventa, koji će nam svakako doneti odgovore na mnoga pitanja.
Suset između ove dve ekipe na “San Siru” je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Milan: “Rosoneri” imaju dosta problema u poslednje vreme!

Fudbaleri Milana su igrali fantastično u prvom delu sezone koji su uostalom i završili na prvom mestu na tabeli, međutim, drugi deo sezone je za zaborav i biće velika šteta ukoliko “rosoneri” ne uspeju da dođu do plasmana u Ligu šampiona, što se u jednom trenutku nije dovodilo u pitanje.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Stefana Piolija nalaze na tek petom mestu na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i trećeplasirani Napoli i četvrtoplasirani Juventus, pa po svemu sudeći milanskom gigantu do kraja prvenstva predstoji velika borba za plasman u Ligu šampiona, gde “rosoneri” nisu igrali jako dugo.
U prošlom kolu je Milan doživeo pravu katastrofu na gostovanju kod Lacija, kada su Lacijali na svom Olimpiku slavili sa 3:0. Nažalost, i pre toga su “rosoneri” doživeli jedan neprijatan poraz i to pošto su na svom “San Siru” poraženi od Sasuola, kada je bilo 1:2.
Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da izabranici Stefana Piolija više nemaju prava na kiks, ali ih već u ovom kolu očekuje izuzetno težak posao pošto im u goste dolazi Benevento kome takođe gori pod nogama i nikako ne smeju da izgube.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je petoplasirana ekipa odigrala sedamnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili sedam trijumfa, pet remija i čak pet poraza. Posebno zanimljivo je da su fudbaleri Milana na pet poslednjih susreta na svom terenu ostvarili samo jedan trijumf.

Benevento: “Veštice” u izuzetno teškoj situaciji!

Poput Milana i fudbaleri Beneventa su igrali izuzetno dobro u prvom delu šampionata i bili su čak u jednom trenutku i na sredini tabele i zaista ništa nije nagoveštavalo da će se popularne “veštice” boriti za opstanak u društvu najboljih, međutim, sada je situacija poprilično zabrinjavajuća-
Naime. Benevento se u ovom trenutku nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju sezone nažalost znači selidbu u Seriju B.
Na poslednjih pet mečeva izabranici Filipa Inzagija ne znaju za trijumf, a u tom periodu su doživeli čak tri poraza, ali i dva remija.
U prošlom kolu su “veštice” poražene na svom terenu od Udinezea u jednom fenomenalnom susretu na kom smo videli čak šest golova pošto je na kraju bilo 2:4.
Inače, kada su u pitanju gostovanja do sada su izabranici Filipa Inzagija odigrali šesnaest mečeva na strani na kojima su ostvarili pet trijumfa. četiri remija i čak sedam poraza, a zanimljivo je da su poslednji trijumf van svog terena mimo svih očekivanja ostvarili na gostovanju kod Juventusa kada su slavili sa 0:1.
U poslednjem međusobnom susretu između Beneventa i Milana su slavili “rosoneri” a taj duel na stadionu “Ćiro Vigorito” je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Za oba tima je ovo izuzetno važan susret, i svakako da će oba kluba ići na trijumf, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.81. Utisak je da bi previše bilo kada Milan ne bi uspeo da pobedi ni na trećem uzastopnom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.40.
Za kraj, deluje da će ovo biti jedan izuzetno efikasan susret, pošto ni jedni ni drugi nemaju šta da izgube, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.