NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Junajted 2.55, Čelsi 1.75, Liverpul 2.30!

Nije vikend, ali pred nama su vrhunske utakmice (mnogi će se složiti) najbolje lige na svetu! Naravno, u fokusu je Premijer liga i mečevi koje sa velikim nestrpljenjem dočekujemo jer bi mogli da nam daju konačan odgovor na neka pitanja.

U pakleno teškom ritmu, najgore su prošli „Crveni đavoli“ koji uz samo jedan dan odmora igraju dve izuzetno teške utakmice.

Ali, pre nego što detaljnije analiziramo ono što nas očekuje, želimo da vas obavestimo da OVDE odmah možete prauzeti fantastičan bonus dobrosošlice – registrujte se na meridianbet.rs i čeka vas čak 1.500 DINARA za online klađenje.

Samo jedan klik je dovoljan i TIKET BEZ USLOVA može da se sastavi.

Uz to, ne treba zaboraviti i da u Meridianu možete pronaći NAJVEĆE KVOTE na svetu, pa da počnemo…

MANČESTER JUNAJTED – LESTER, KEC 2.55

(Utorak, 19.00)

Mančester je u prethodnim utakmicama obezbedio učešće u Ligi šampiona za narednu sezonu, ali i igranje finala Lige Evrope. Junajted se nalazi u seriji odličnih rezultata u Premijer ligi, u takmičenju u kojem je poslednji poraz doživeo u januaru, a od tog meča protiv Šefilda, u svim takmičenjima “Crveni đavoli” su izgubili samo dve utakmice – revanš polufinala Lige Evrope protiv Rome i utakmicu FA kupa, upravo protiv Lestera!

Sa druge strane, “Lisice” su imale dobru situaciju, ali lošiji rezultati u odnosu na prvi deo sezone ugrozili su igranje Lige šampiona. Za ekipu Brendana Rodžersa pred gostovanje na Old Trafordu posebno su alarmantne poslednje dve utakmice i remi sa Sautemptonom, odnosno poraz od Njukasla.

ČELSI – ARSENAL, KEC 1.75

(Sreda, 21.15)

Dva londonska kluba igraju gradski derbi kakvih malo ima na svetu. Trenutno je Čelsi u poprilično boljoj situaciji kada je reč o tabeli Premijer lige, ali i generalnom stanju kluba. Četa Tomaša Tuhela igraće u finalu Lige šampiona, ali u slučaju poraza u borbi za trofej, od ključne važnosti će biti duel protiv Arsenala, ali i preostala dva u prvenstvu.

Poput Lestera, Čelsiju igranje u sledećoj sezoni Lige šampiona visi o koncu, ali zato Arsenal nema tih briga! „Topdžije“ gotovo da nemaju šansu da dođu do pozicije koja vodi u novu Ligu konferencija. Međutim, Arsenal je nekako uspevao da u prethodnim duelima bude bolji od rivala. Ekipa sa Emirejts stadiona je pobedila u poslednja dva meča, dok je u poslednjih pet međusobnih utakmica izjednačen ishod. Obe ekipe imaju po dva trijumfa uz jedan remi, a na svih pet mečeva oba tima su dala najmanje po gol.

MANČESTER JUNAJTED – LIVERPUL, DVOJKA 2.30

Četvrtak, 21.15

U samo tri dana, Mančester ima dva izuzetno teška zadatka, a nešto teži biće ovaj u četvrtak. U pitanju je jedan od najvećih derbija u svetu fudbala, sa tradicijom dugom čak 127 godina.

Liverpul je uspeo da se stabiliše nakon jednog od najburnijeg perioda u istoriji kluba i više nije ekipa koju mnogi priželjkuju za rivala. U januaru ove godine Mančester junajted je rezultatom 3:2 bio bolji od velikog rivala u FA Kupu, a u prethodnih pet utakmica pre toga, Liverpul ima dve pobede, doduše obe kao domaćin, uz tri remija.

12 Comments

  1. Niko nema ovako dobre kvote i ponudu igara kao meridian,sve imaju ,zato sam kod njih otvorio nalog i prezadovoljan sam.

  2. Fantasticne kvote..obozavam da igram u Meridianu bas zbog toga,sada sam se navukao i na betbilder,sjajna stvar u Meridianu gde daju neverovatne kvote.

  3. Izuzetne utakmice u finisu,najjacih klubova moraju imati i najjace kvote!!!!Naravno u Meridianu,mestu najbolje zabave!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.