KAO DA JE VIKEND: Ovih 5 utakmica ne smete da propustite

Nije vikend, ali čeka nas dosta uzbuđenja u svetu fudbala. Najjače evropske lige na terenima i to usred radne nedelje. Pa, može li bolje od ovoga?!

Naravno da može, i to već ukoliko kliknete ovde i preuzmete najveći bonus dobrodošlice – 1.500 dinara za online klađenje, a onda – pogled na vrhunsku ponudu i TIKET BEZ USLOVA može da se sastavi!

Nacionalna prvenstva dostižu vrhunac, a u nastavku vam izdvajamo TOP 5 utakmica koje će obeležiti sredu i četvrtak.

ČELSI – ARSENAL

Dva londonska kluba igraju gradski derbi kakvih malo ima na svetu. Trenutno je Čelsi u prilično boljoj situaciji kada je reč o tabeli Premijer lige, ali i generalnom stanju kluba. Četa Tomaša Tuhela igraće u finalu Lige šampiona, ali u slučaju poraza u borbi za trofej, od ključne važnosti će biti duel protiv Arsenala, ali i preostala dva u prvenstvu. Čelsiju igranje u sledećoj sezoni Lige šampiona visi o koncu, ali zato Arsenal nema tih briga, a nema šanse da dođe ni do pozicije koja vodi u novu Ligu konferencija…

INTER – ROMA

Prvu utakmicu otkako je osvojio titulu prvaka Italije, prvu posle 11 godina, Inter će igrati večeras od 20.45 časova protiv Rome. Neroazuri su furioznim drugim delom sezone oduvali konkurenciju i sasvim zasluženo skinuli sa trona devetostrukog uzastopnog šampiona – Juventus. Roma će u duelu protiv novog prvaka pokušati da sačuva čast u još jednoj sezoni odigranoj ispod očekivanja.

OLIMPIJAKOS – PAOK

Za danas je zakazana i prava poslastica grčkog fudbala. Kao uvertira za finale Kupa, Olimpijakos će dočekati PAOK u pretposlednjem kolu grčkog šampionata. Crno-beli iz Soluna stižu u fantastičnoj formi predvođeni još boljim Andrijom Živkovićem, koji je znatno uticao na igru i rezultate PAOK-a. Sa druge strane, Olimpijakos je odavno obezbedio osvajanje titule, pa s obzirom na to da ovaj meč nema rezultatski značaj, možemo da očekujemo puno uzbuđenja, ali i iznenađenja.

ATLETIKO MADRID – REAL SOSIJEDAD

Od mečeva u sredu najveći značaj ima svakako duel u Madridu gde će Atletiko igrati protiv Real Sosjedada, utakmicu kojom mogu ozbiljno da se približe osvajanju titule u La Ligi. Situacija u Španiji se zakomplikovala kako dugo nije, a na samo tri kola do kraja, čak četiri ekipe imaju šansu da osvoje prvenstvo. Odmah iza ta četiri tima, nalazi se Sosjedad i zato će Dijego Simeone morati dobro da pripremi svoje igrače.

MANČESTER JUNAJTED – LIVERPUL

A za četvrtak… Jedan od najvećih derbija u svetu fudbala, sa tradicijom dugom čak 127 godina. Liverpul je uspeo da se stabiliše nakon jednog od najburnijeg perioda u istoriji kluba i više nije ekipa koju mnogi priželjkuju za rivala. U januaru ove godine Mančester junajted je rezultatom 3:2 bio bolji od velikog rivala u FA Kupu, a u prethodnih pet utakmica pre toga, Liverpul ima dve pobede, doduše obe kao domaćin, uz tri remija.

10 Comments

  1. Usli smo u zavrsnu fazu svih takmicenja,a poslastice uvek ostanu za kraj,najjaci timovi a prate ih i najjace kvote…U Meridianu pored sjajne zabave moze i lepo da se zaradi!

  2. Da nemam nalog,sigurno bih ga sad napŕavio u Meridianu,jer je ponuda za kladjenje vrhunska a za 1500 dinara bonusa svasta moze da se odigra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.