Tip dana: Milan – Kaljari: Još samo dva koraka do dugo očekivanog plasmana u Ligu šampiona!

U nedelju nas očekuje pregršt veoma interesantnih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na stadionu “San Siro” gde će fudbaleri Milana dočekati Kaljari.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Milan: Brutalna partija u Torinu!

Milan je igrao fantastično od samog starta šampionata i ono što pre svega valja napomenuti je podatak da su “rosoneri” jesenji deo šampiona završili na prvom mestu na tabeli uz čak četiri boda viška u odnosu na svoje najbliže pratioce, a to je u tom trenutku bio Inter.
Ipak, izabranici Stefana Piolija su dosta lošije igrali u drugom delu prvenstva, zbog čega su i izgubili to prvo mesto na tabeli i san da bi mogli da dođu do toliko dugo očekivanog Skudeta, ali ni ovako situacija nije loša, pošto se u ovom trenutku Zlatan Ibrahimović i drugari nalaze na trećem mestu na tabeli i eventualnim trijumfom na ovom duelu bi se i te kako približili plasmanu u Ligu šampiona, što između ostalog i jeste bio primarni cilj pre početka sezone.
U prošlom kolu su “rosoneri” vrlo verovatno odigrali i svoj najbolji meč u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, pošto su na gostovanju kod Torina slavili sa neverovatnih 0:7.
Inače, bio je to treći uzastopni trijumf izabranika Stefana Piolija, a ono što posebno treba naglasiti je da u tom periodu tim sa “San Sira” nije primio niti jedan gol.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Milan odigrao osamnaest mečeva na svom terenu na kojima je ostvario osam trijumfa, i po pet remija i poraza, a daleko bolje ova ekipa izgleda na gostovanjima, gde su do sada doživeli samo dva poraza, uz čak petnaest trijumfa.

Kaljari: Fanastične partije u poslednje vreme!

Što se tiče Kaljarija, za razliku od Milana, ova ekipa je odigrala očajno prvi deo sezone, ali daleko bolje drugi deo, i samu završnicu šampionata, zbog čega ćemo ekipu sa Sardinije po svemu sudeći i naredne sezone gledati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala.
Naime, trenutno se popularni “Sardi” nalaze na šesnaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na tim koji će na kraju sezone igrati u Seriji B, a u prošlom kolu su odigrali još jedan dosta dobar meč na svom terenu u kom su nažalost samo remizirali protiv Fiorentine.
Na tom susretu nije bilo golova, ali ni previše prilika za postizanje istih, ali to ne umanjuje činjenicu da Kaljari igra fantastično u poslednje vreme.
Naime, izabranici Leonarda Sempličija koji je preporodio tim sa Sardinije, na pet poslednjih mečeva ne znaju za poraz a u tom periodu su ostvarili tri trijumfa i dva remija, i sigurno je da bi se ovaj tim borio za mesto koje vodi u neko od evropskih takmičenja da su ovako igrali od starta šampionata.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, do sada su popularni “Sardi” odigrali osamnaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili samo četiri trijumfa, pet remija i čak devet poraza. Međutim, ne treba zaboraviti da Kaljari na tri poslednja gostovanja ne zna za poraz, kao i da su u tom periodu uspeli da odole na gostovanju kod favorizovanog Napolija, a taj duel na stadionu “Dijego Armando Maradona” je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa igra fantastično u poslednje vreme, i mišljenja smo da nas ovog puta očekuje baš dosta golova, i to na obe strane zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.84.
Inače, mora se priznati da su “rosoneri” veliki favoriti na ovom duelu pošto im trijumf gotovo sigurno donosi plasman u Ligu šampiona, pa vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.41.
Za kraj, generalno nas očekuje jedan efikasan duel zbog čega vam preporučujemo da odigrate igru 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.