KOD NAS NEMA ČEKANJA: Nikola Jokić je VEĆ SADA MVP najjače lige na svetu!

Nikola Jokić igra košarku života, a da li će sprski as dobiti ono što je već odavno zaslužio, priznanje najboljeg igrača NBA lige?

Kladionica Meridian veruje da hoće – i zato je odluči da proslavi titulu MVP-a kako dolikuje – sa svojim vernim igračima koji su od početka sezone verovali u Džokera!

Pazite sad ovo: svi singl standard tiketi na kojima se nalazi igra “Jokić MVP regularnog dela sezone” u Meridianu će biti rezultovani kao dobitni i to – pre samog izbora MVP-a!

Dakle, ako ste se kladili da će Nikola Jokić biti MVP, spremite se da častite društvo – jer je vaš tiket prošao!

U najjačoj košarkaškoj ligi na svetu Nikola Jokić nastavlja da pomera granice, baš kao i kladionica Meridian koja je od početka znala da će Somborac ove sezone izdominirati.

I zato u Meridianu nema čekanja – zgrabite vaš dobitak već danas, a OVDE sve nove igrače čeka i spektakularan bonus dobrodošlice – 1.500 RSD za online klađenje.

Potrebno je samo da se registrujete i bonus je vaš.

A koliko je titula MVP važna, dovoljno je samo da vam pomenemo da su se u trci za ovo priznanje spominjala strašna imena poput Lebrona Džejmsa, Džoela Embida, Džejmsa Hardena, Kajri Irvinga… Međutim, Jokić je mirno i bez mnogo pompe nastavio svoj put i lagano jednog po jednog ostavljao iza sebe u borbi za titulu najboljeg.

Statistika je impresivna: Džokera iz Sombora ove sezone beleži fenomenalnih 26.5 poena, 10,8 skokova i 8,4 asistencije po meču.

Još jedan podatak koji ide na ruku srpskom košarkašu, jeste taj što jedini od svih kandidata za MVP priznanje nije propustio nijedan meč. Redom su odsustvovale zvezde Lejkersa, Netsa, Baksa… A naš Jokić je čak i rovit smogao snage da izađe na parket i pokaže „ko je gazda“.

Možda su navijači iz Srbije subjektivni, ali činjenica je da NBA neće pogrešiti ako za najboljeg košarkaša lige proglasi upravo Nikolu Jokića, baš kao što je to kladionica Meridian već učinila!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.