Tip dana: Verona – Bolonja: I jedni i drugi na pet poslednjih mečeva ne znaju za trijumf!

Poslednji meč 37. kola italijanske Serije A se igra u Veroni gde će istoimena ekipa na svom terenu dočekati Bolonju, što će ujedno biti i duel između dva tima koja na pet poslednjih ssreta ne znaju za trijumf.
Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Verona: Još jedna i te kako uspešna sezona!

Iako su fudbaleri Verone prošle sezone bili jedno od najprijatnijih iznenađenja italijanske Serije A, uprava kluba je pred sveje fudbalere ponovo za primarni cilj postavila opstanak u društvu najboljih.
Još posle prvih desetak kola je bilo jasno da će izabranici Ivana Jurića bez većih problema doći do opstanka u Seriji A, a da je malo sreće bilo verovatno bi Veronu naredne sezone gledali i u nekom od evropskih takmičenja, ali se ipak mora priznati da tim iz grada ljubavi igra katastrofalno u poslednje vreme.
Naime, ova simpatična ekipa na pet poslednjih susreta ne zna za poraz a u om periodu su doživeli čak tri poraza i dva remija.
Deluje da je navijačima ovog kluba posebno teško pao poraz u prošlom kolu na gostovanju kod Krotonea, koji je odavno ispao iz lige, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Stiče se utisak da su izabranici Ivana Jurića sa lošijim partijama krenuli onog trenutka kada je bilo jasno da će i naredne sezone igrati u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, pa možda zbog toga i ne treba da začude loše partije ovog simpatičnog tima.
Inače, kada su u pitanju mećevi na domaćem terenu do sada je Verona odigrala osamnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili šest trijumfa, pet remija i sedam poraza.

Bolonja: Primarni cilj je ostvaren!

Da su fudbaleri Bolonje bili konstantniji ove sezone i da nisu igrali po sistemu toplo-hladno, sigurno je da bi izabranike Siniše Mihajlovića gledali u borbi za jednu od pozicija koje na kraju šampionata donose plasman u evropska takmičenja.
Ipak, u ovom trenutku se tim sa stadiona “Renato Dal’ Ara” nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestom mestu uz tri boda manjka u odnosu na desetoplasiranu Veronu kod kojge između ostalog i gostuju ovog puta.
Poput tima iz grada ljubavi i Bolonja igra katastrofalno u poslednje vreme i na tri poslednja susreta ne znaju za trijumf, a u tom periodu su doživeli dva poraza i tri remija.
U prošlom kolu su izabranici Siniše Mihajlovića doživeli neočekivani poraz na svom terenu od Đenove, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, u prvom susretu između Bolonje i Verone koji je odigran u jesenjem delu šampionata su u jednom poprilično tvrdom susretu na svom terenu slavili sa 1:0, čime su samo potvrdili da im ovaj rival i te kako leži pošto na šest poslednjih međusobnih susreta izabranici Siniše Mihajlovića ne znaju za poraz.
Što se tiče partija na gostujućim terenuima do sada je Bolonja odigrala osamnaest mečeva van svog terena i sigurno je da su mogli i morali dosta bolje pošto su u tom periodu izabranici Siniše Mihajlovića ostvarili samo tri trijumfa, pet remija i čak deset poraza, dok su daleko bili na svom terenu gde su ostvarili sedam trijumfa, pet remija i šest poraza.
Kada je ovaj susret u pitanju treba napomenuti da Siniša Mihajlović po svemu sudeći neće moći da računa na čak pet standardnih fudbalera pa je sigurno da mu predstoji jako težak posao.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan uzbudljiv meč pošto i jedna i druga ekipa nema šta da izgubi, pa nije isključeno da ovo bude jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.68.
Za očekivati je i da Verona, ali i Bolonja postignu makar po jedan gol na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.