Zvezda osvaja ABA ligu?! UZMI POKLON KEŠ I KLADI SE!

Utakmice Crvene zvezde i Budućnosti nose sa sobom mnogo toga, ali ova finalna serija donela nam je pravi spektakl.

Košarkaška drama – tako se mogu opisati prve dve utakmice, koje su odigrane u Beogradu i u kojima je Crvena zvezda slavila posle vrlo neizvesnih i uzbudljivih završnica.

Nema sumnje da će tako biti i u Podgorici, a Zvezda već večeras ima prvu meč loptu. Do sada ova dva tima nisu završavala “posao” u trećoj utakmici, a ovo im je treća finalna serija, ali ko zna – možda nas ovog puta iznenade.

Bilo kako bilo, jasno je da je Zvezda napravila veliki korak ka osvajanju ABA lige i plasmanu u Evroligu, ali jasno je da se izabranici Dejana Radonjića nisu opustili.

Poslednji put kada su to uradili, prilikom prednosti od 20 poena u drugoj utakmici, ušli su u vrlo dramatičnu završnicu i jedva “izvukli” pobedu. “Pretili” su Danilo Nikolić i Nikola Ivanović, a nema sumnje da će i večeras biti raspoloženi.

A, ako ste vi raspoloženi da ovu seriju “ulepšate”, imamo dobar recept za vas. Najpre, klikom OVDE preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, a onda izaberite svog favorita.

Možete i više, pošto vas SAMO U MERIDIANU čeka sjajan bonus na parove, i do 2000%. Da, dobro ste pročitali!

Bilo kako bilo, Dejan Radonjić se vraća na dobro poznato mesto, videćemo kako će biti dočekan, ali znamo sigurno da će biti motivisan.

Dakle, u subotu od 20.30 časova ste uz Crvenu zvezdu i Budućnost, ali i najbolju kladionicu u regionu.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.