Tip dana: Đirona – Alkorkon: Domaćin juri sedmu pobedu u nizu, Alkorkonu gori pod nogama!

U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj za vikend, a za vas smo ovog puta pripremili duel španske Segunde, u kom će Đirona na svom terenu dočekati Alkorkon.
Susret između ova dva tima kao i svi ostali mečevi pretposlednjeg kola španske Segunde je zakazan za 21 čas.

Đirona: Fenomenalne partije u poslednje vreme!

Da je Đirona igrala ovako dobro kao što je to slučaj u prethodnih mesec dana, sigurno da bi ova ekipa došla do direktnog plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali je nažalost trenutno situacija takva da se klub iz Katalonije trenutno nalazi na petom mestu na tabeli, što takođe nije loše, obzirom da je to preetposlednja pozicija koja na kraju šampionata donosi plasman u plej-of. što i jeste bilo primarni cilj Đirone za ovu sezonu.
Ono što posebno treba naglasiti je da ova ekipa igra fenomenalno u poslednje vreme, a sigurno da je najbolji pokazatelj za to i činjenica da je Đirona na šest poslednjih mečeva ostvarila isto toliko trijumfa.
U prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Malage, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju mećevi na domaćem terenu do sada je ekipa iz Katalonije odigrala dvadeset mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili jedanaest trijumfa, četiri remija i pet poraza, uz podatak da je Đirona na pet poslednjih mečeva na svom terenu ostvarila isto toliko pobeda, zbog čega sasvim sigurno u jednom izuzetno lepom raspoloženju dočekuju Alkorkon koji se nalazi u ogromnim problemima.
Za kraj, treba dodaati i to da je Đirona svoj poslednji poraz u prvenstvu doživela pre više od mesec i po dana, kada su poraženi na gostovanju kod Rajo Valjekana (2:1), i zaista, prava je šteta što ova ekipa nije igrala ovako čitavim tokom šampionata, pošto se plasman u La Ligu nijedne sekunde ne bi doveo u pitanje.

Alkorkon: Može li ova ekipa do opstanka?

Nekako se nije očekivalo da će Alkorkon imati ovoliko problema u ovom šampionatu, iako svakako ovaj klub nije slovio za jednog od favorita za ulazak u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Naime, na samo dva kola pre kraja Segunde, tim iz Madrida se nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na Lugo, koji trenutno zauzima tu poslednju poziciju koja na kraju prvenstva nažalost znači i selidbu u niži rang.
Ako smo za Đironu govorili da pruža fenomenalne partije u poslednje vreme, onda to svakako ne važi za Alkorkon, koji je na pet poslednjih susreta ostvario dva trijumfa, doživeo dva poraza i jednom remizirao.
U prošlom kolu je ova ekipa ostvarila verovatno i najvažniji trijumf u ovogodišnjem izdanju Segunde pošto su na svom terenu bili bolji od Sabadela, kog su praktično tim porazom poslali u treću ligu.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, Alkorkon se baš i ne može pohvaliti sa najsjajnijim partijama van svog terena pošto su Madriđani do sada odigrali dvadeset mečeva na strani na kojima su ostvarili samo četiri trijumfa, sedam remija i čak devet poraza.
U poslednjem međusobnom susretu sa Đironom koji je odigran krajem novembra prošle godine, Alkorkon je na svom terenu slavio sa minimalnih 1:0, a zanimljivo zvuči podatak da je ova ekipa na pet poslednjih međusobnih susreta sa ekipom iz Katalonije bez proaza, pošto su ostvarili tri trijumfa i dva remija, ali i primili samo jedan gol.

Naš predlog

Pominjali smo već da domaćin igra fantastično u poslednje vreme i ukoliko nastave sa ovakvim partijama zaista ne bi trebali da imaju nikakvih problema u pohodu ka La Ligi. Sa druge strane, Alkorkon se nalazi u izuzetno neugodnoj situaciji, i sigurno je da moraju da idu na sve ili ništa.
Sve to nam može doneti golove na obe strane, zbog čega vam predlažemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.09.
Iz istog razloga vam predlažemo da probate i sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila još bolju kvotu 2.27.
Za kraj, kada se sve sabere i oduzme, utisak je da će Đirona upisati i svoju sedmu uzastopnu pobedu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.