Tip dana: Rasing – Boka Juniors: Ko će u finale Liga Kupa?

Za razliku od prethodnih dana, u ponedeljak je izuzetno slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali polufinale Liga Kupa Argentine, u kom će Rasing na svom stadionu dočekati Boku Juniors.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova.

Rasing: Može li ovaj tim do iznenađenja i plasmana u finale?

Pre svega, treba reći da je Rasing ispunio svoj primarni cilj kada je u pitanju ovogodišnje izdanje Liga Kupa Argentine, a to je svakako bio plasman u nokaut fazu.
Ipak, ono što treba istaći je da je klub iz Aveljanede bukvalno jedva stigao do plasmana u plej-of, pošto su na kraju imali isti broj vodova kao i petoplasirani San Lorenco, od koga su između ostalog u direktnom duelu u poslednjem kolu bili bolji, pošto je taj meč završen rezultatom 2:0.
U dosadašnjem toku Liga Kupa, Rasing je odigrao trinaest susreta na kojima su ostvarili šest trijumfa, tri remija i četiri poraza.
Inače, u četvrtfinalu ovog takmičenja ekipa iz Aveljanede je napravila pravi podvig pošto je eliminisala prvoplasirani Velez i to posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, jer u regularnom toku susreta nije bilo golova.
Ne treba zaboraviti da je upravo Velez, uz naravno Boku Juniors i River Plejt, važio za glavnog favorita za osvajanje ovog takmičenja pošto su ubedljivo najviše od svih ekipa pokazali u grupnoj fazi.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu Rasing je bio bolji domaćin u svojoj grupi, pošto su na sedam odigranih susreta ostvarili pet trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U poslednjem međusobnom susretu između Rasinga i Boke Juniors koji je odigran u Aveljanedi slavila je domaća ekipa a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Boka Juniors: Tim sa “Bombonjere” juri novi trofej!

Osim one eliminacije u Kopa Libertadoresu prošle sezone, sigurno je da svi navijači Boke Juniors, kada se sve sabere i oduzme imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, zbog pandemije korona virusa umesto lige organizovano je Kup takmičenje koje je nazvano po najvećem velikanu argentinskog fudbala, Dijegu Armandu Maradoni, a trofej je, simbolično, otišao na Bombonjeru, koja je u finalu bila bolja od Banfilda i to posle boljeg izvođenja jedanesteraca.
Što se tiče Liga Kupa Argentine, Boka se baš i nije proslavila u grupnoj fazi, ali su i u takvoj situaciji zauzeli drugo mesto na tabeli, zakazali sebi četvrtfinale sa River Plejtom. Bio je to jedan fantastičan susret u kom su gosti nastupili bez velikog broja standarnih fudbalera, zbog velikih problema sa koronavirusom.
Regularni tok susreta je završen rezultatom 1:1, dok su izabranici Migel Anhela Rusa bili bolji u penal seriji i na kraju vrlo veroatno i zasluženo došli do plasmana u samu završnicu ovog takmičenja.
Sigurno je da svi fudbaleri najpopularnijeg argentinskog tima ovaj meč dočekuju u izuzetno lepom raspoloženju, pošto su prošle sedmice obezbedili sebi plasman u nokaut fazu Kopa Libertadoresa, jer su u poslednjem susretu grupne faze na svom terenu deklasirali Strongest, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je tim sa “Bombonjere” odigrao šest mečeva na strani na kojima je ostvario tri trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Naš predlog

Ulog je zaista veliki pa ne treba očekivati da ovde bude previše golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom od 0-2 gola, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.47.
Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je ipak Boka Juniors dosta kvalitetnija ekipa i da će taj svoj kvalitet potvrditi u ovom polufinalu, pa vam zato hrabro predlažemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.