SVIM SRCEM UZ NOLETA! Počeo je RG, a evo šta nas sve očekuje (SPECIJAL + BONUS)

Nadamo se da ste spremni za tenisko ludilo u Parizu, jer je u toku možda i poslednji Rolan Garos na koji je prijavljen veliki svetski trio – Đoković, Nadal i Federer!

Koliko god da je trka za najboljeg tenisera svih vremena i dalje aktuelna, toliko je jasno da je Rafael Nadal na Rolan Garosu odavno postao besprekorni vladar. Ipak, ovosezonsko izdanje moglo bi u mnogome da utiče na borbu između tri pomenuta velikana.

I zato, povodom svega što nas očekuje (a očekuje nas mnogo uzbuđenja i vrhunskog tenisa) odlučili smo da vas iznenadimo! Sve zaljubljenike u „beli sport“ đžčeka vrhunski keš poklon – čak 1.500 DINARA za online klađenje. Potrebno je samo da se registrujete na ovom linku i potražite najveće kvote koje smo vam spremili za RG.

A sad malo o tenisu…

Pobedom u Parizu, Nadal bi stigao do 14. Rolan Garosa i 21. grend slema u karijeri i po tome bi prestigao Federera koji se vratio na teren posle povrede i operacije kolena. S druge strane, Švajcarac ima jednu od poslednjih šansi da popravi svoj učinak na najvećim turnirima. Trenutno, on i rival sa Majorke drže prvo mesto sa 20 grend slem pehara, dok je Đoković osvajanjem Australijan Opena stigao do 18. trofeja.

Zanimljivo će biti videti da li neko može da se suprostavi Nadalu, a svakako najveće šanse ima naš Nole kome je žreb odredio da do duela sa Rafom dođe već u polufinalu.

Đoković je protiv Španca na RG igrao osam puta i samo jednom je pobedio, a od sedam poraza, tri su bila na poslednjem koraku, odnosno u borbi za trofej.

I ove sezone, Đokoviću neće biti lako, iako je više puta pričao da je u fazu karijere u kojoj samo želi da osvoji što više grend slemova. Sigurno je i to razlog zašto je u poslednje vreme oborio brojne rekorde, te je prema mišljenju mnogih na prvom mestu u “GOAT” trci.

Međutim, mnogi takođe veruju da je upravo broj grend slemova ono što fali Srbinu kako bi definitivno bio najbolji svih vremena.

I dok svim srcem navijamo za našeg Novaka, ovde vaš čeka SPECIJAL ZA KLAĐENJE. Preuzmite bonus i okušajte sreću.

10 Comments

  1. Za naseg Noleta navijamo i svim srcem zelimo da uspe na Rolan Garosu i osvoji jos jedan grend slem….Njegova energija i velika zelja za pobedom su mu najveci saveznici….

  2. Borio bi se Nole sad na RG za 20-ti Grend slem da ga nisu onako sramno diskvalifikovali sa US Opena ali nema veze biće 19-ti a do kraja sezone 21! 🏆

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.