Tip dana: Kolon – Rasing: Ko će do trofeja u Liga Kupu?

U petak je izuzetno interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali veliko finale Liga Kupa Argentine u kom će se sastati Kolon i Rasing.
Meč između ova dva tima je zakazan za ponoć.

Kolon: Može li Kolon do velikog uspeha?

Fudbaleri Kolona su bez ikakve sumnje napravili ogroman uspeh plasmanom u finale argentinskog Liga Kupa i mora se priznati da pre početka ovog takmičenja to apsolutno niko nije mogao ni da pretpostavi.
Grupnu fazu Liga Kupa ova ekipa je završila na prvom mestu na tabeli, i to pošto su na kraju imali tri boda viška od drugoplasiranog Estudijantesa i čak četiri boda više od trećeplasiranog River Plejta i četvrtoplasiranog Rasinga, sa kojim će između ostalog i odmeriti snage u velikom finalu.
Kada je u pitanju nokaut faza, prvo su izabranici Eduarda Domingeza nakon boljeg izvođenja jedanesteraca eliminisali ekipu Taljeresa, da bi u polufinalu Kolon odigrao jedan fantastičan meč, i bez većih problema eliminisao ekipu Indenpendijentea, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Treba biti realan pa priznati da su fudbaleri ovog tima imali i dosta sreće na tom susretu, pošto je Independijente propustio nekoliko izglednih prilika za postizanje gola, ali kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da je Kolon na kraju zasluženo došao do plasmana u finale.
Inače, u regularnom toku šampionata ovaj tim je odigrao trinaest susreta na kojima je ostvario čak sedam trijumfa, uz tri remija, ali i dva poraza.
Na domaćem terenu Kolon ne zna za poraz, pošto su na sedam odigranih susreta ostvarili tri trijumfa i četiri remija, dok su na gostovanjima nešto slabiji ove sezone, jer su na šest odigranih mečeva ostvarili četiri trijumfa i dva poraza.

Rasing: Tim iz Aveljanede je blagi favorit!

Nekako smo dosta više očekivali od Rasinga prošle sezone, mada je bilo zaista jako teško ponoviti šampionat iz sezone 2018/19 kada je ovaj tim mimo svih očekivanja stigao do šampionske titule.
Ipak, ono što treba istaći je da je klub iz Aveljanede bukvalno jedva stigao do plasmana u plej-of, pošto su na kraju imali isti broj vodova kao i petoplasirani San Lorenco, od koga su između ostalog u direktnom duelu u poslednjem kolu bili bolji, pošto je taj meč završen rezultatom 2:0.
U dosadašnjem toku Liga Kupa, Rasing je odigrao petnaest susreta na kojima su ostvarili osam trijumfa, tri remija i četiri poraza.
Inače, u četvrtfinalu ovog takmičenja ekipa iz Aveljanede je napravila pravi podvig pošto je eliminisala prvoplasirani Velez i to posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, jer u regularnom toku susreta nije bilo golova.
Ne treba zaboraviti da je upravo Velez, uz naravno Boku Juniors i River Plejt, važio za glavnog favorita za osvajanje ovog takmičenja pošto su ubedljivo najviše od svih ekipa pokazali u grupnoj fazi.
U polufinalu je tim iz Aveljanede bez sumnje eliminisao i prvog favorita za osvajanja ovog tokmičenja, Boku Juniors, od koje su izabranici Xuana Antonija Picija bili bolji posle takođe boljeg izvođenja jedanaesteraca, u jednom poprolično neinteresantno susretu za gledanje.
Inače, poslednji međusobni susret između Kolona i Rasinga nije bilo pobednika, a to je bio slučaj između ostalog i na tri poslednja duela im

Naš predlog

I jedni i drugi silno žele da dođu do trofeja u Liga Kupu. U eliminacionim mečevima smo bili svedoci da nije bilo previše golova, pa isto to treba očekivati i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 0-2 gola koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.51.
Na osnovu svega onog što smo imali prilike da vidimo do sada, utisak je da je Rasing blagi favorit zbog čega vam predlažemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.47.
Za one najhrabrije, savetujemo vam da probate i sa čistom dvojkom za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.