Tip dana: Kolumbija – Argentina: Težak ispit za Mesija i drugare!

U utorak je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Kolumbije i Argentine u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano sledeće godine.
Susret između ova dva tima je zakazan za jedan sat iza ponoći.

Kolumbija: Važan trijumf u prošlom kolu!

Pre svega, treba reći da je primarni cilj Kolumbije plasman na Svetskom prvenstvu koje je na programu naredne godine, ali kako sada stvari stoje utisak je da to neće biti nimalo lak zadatak.
Naime, izabranici Reinalda Rueda se u ovom trenutku nalaze na šestom mestu na tabeli sa sedam osvojenih bodova, koliko između ostalog ima i selekcija koja se nalazi na četvrtom mestu na tabeli, a poznato je da je upravo ta pozicija i poslednja koja na kraju kvalifikacija donosi direktan plasman na Svetsko prvenstvo.
Na pet odigranih susreta Kolumbija je ostvarila dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, a u prošlom kolu je ova selekcija vrlo verovatno odigrala i svoj najbolji meč u ovim kvalifikacijama, pošto su na gostovanju kod Perua slavili sa više nego ubedljivih 0:3.
Međutim pre toga su izabranici selektora Rueda doživeli dve velike katastrofe. Naime, prvo je Kolumbija na svom terenu doživela težak poraz od Urugvaja kada je bilo 0:3, ali su onda dozvolili sebi da na gostovanju kod Ekvadora prime čak šest golova, što se ovoj selekciji baš retko dešava.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Kolumbija odigrala dva susreta kao domaćin na kojima su ostvarili jedan trijumf i jedan poraz, a utisak je da ih ovog puta očekuje do sada najteži posao pošto im u goste dolazi Argentina.
U poslednjem međusobnom susretu između Kolumbije i Argentine su slavili Kolumbijci, a bilo je to pre dve godine na prvenstvu Južne Amerike kada je bilo 2:0.

Argentina: Stvari za sada idu po planu!

Iako Argentina ne blista u ovim kvalifikacijama, tabela nam za sada pokazuje ono što bi svi navijači ove selekcije želeli da vide i na kraju kvalifikacija, a to je drugo mesto, koje naravno na kraju donosi direktan plasman na Mundijal koji će biti odigran naredne godine.
Do sada su Leo Mesi i drugari odigrali pet mečeva u ovim kvalifikacijama i još uvek su bez poraza, pošto su u tom periodu ostvarili tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu su izabranici selektora Skalonija samo remizirali na svom terenu protiv Čilea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Argentinci su bili bolja ekipa na terenu od prvog do poslednjeg minuta, ali nažalost nisu iskoristili brojne šanse, pa su na kraju morali da se zadovolje samo sa bodom, ali sve to bi već sada mogli da isprave na ovom nimalo lakom gostovanju.
Pre tog remija u prošlom kolu Argentina je ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Perua, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, izabranici Lionela Skalonija su za sada perfektni, pošto su na dva susreta van svog terena ostvarili dva trijumfa, a tu uključujemo i pobedu kod Bolivije, što svakako nije bio nimalo lak zadatak obzirom da je poznato da ova selekcija igra na visokoj nadmorskoj visini što i te kako smeta svim njihovim rivalima.

Naš predlog

Zanimljivo je da Argentina na dva poslednja susreta ne samo da nije uspela da savlada Kolumbiju, već u tom periodu nisu postigli niti jedan gol, pa je sigurno da će ovog puta to biti primarni cilj za ovu ekipu. Sa druge strane, Kolumbija važi za selekciju koja generalno igra dosta dobro na svom terenu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.
Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.