Tip dana: Portugal – Izrael: Poslednja provera za Kristijana Ronalda i drugove pred početak Evropskog prvenstva!

U sredu je takođe poprilično slaba ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan prijateljski duel, i to meč između Portugala i Izraela.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Portugal: Jedan od glavnih favorita za osvajanje EVRA!

Nema nikakve sumnje da je selekcija Portugala jedan od najozbiljnijih kandidata da dođe do druge uzastopne titule šampiona Evrope.
Naime, poznato je da su Krisijano Ronaldo i drugari na prošlom Evropskom prvenstvu ostavili najbolji mogući utisak pošto su u finalu mimo svih očekivanja slavili protiv Francuske iako je taj finalni meč odigran u Parizu. Ova selekcija je bez većih problema uspela da dođe do plasmana na prvenstvo starog kontinenta, a ujedno se ovaj tim može pohvaliti i dobrim startom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine.
Posle tri odigrana kola izabranici selektora Santoša se nalaze na prvom mestu na tabali uz isti broj bodova kao i drugoplasirana Srbija sa kojom su nedavno odigrali jedan izuzetno zanimljiv susret u kom su ova dva tima podelila bodove, pošto je na kraju bilo 2:2.
Inače, ono što je veoma zanimljivo je da su se Portugal i Izrael našli u grupi i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine, i da tada u oba meča Portugal nije uspeo da ostvari trijumf, pošto je prvo bilo 3:3 u Izraelu a onda i u Portugalu 1:1.

Izrael: Solidne partije na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo!

Selekcija Izraela poslednjih nekoliko godina neuspešno pokušava da dođe do plasmana na Evropsko odnosnoi Svetsko prvenstvo u fudbalu.
Nažalost, to Izraelu za sada to nije polazilo za nogom, ali se mora priznati da je ova selekcija solidno startovala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine.
Naime, posle tri odigrana meča u svojoj kvalifikacionoj grupi Izraelci se nalaze na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasiranu Škotsku, a opšte poznato je da to drugo mesto na kraju kvalifikacija donosi plasman u baraž za odlazak na najveću smotru fudbala.
U poslednjem kolu kvalifikacija Izrael je odigrao svoj najbolji meč u prethodnih nekoliko godina i to pošto su posle preokreta slavili na gostovanju kod Moldavije, a taj duel je završen rezultatom 1:4.
Pre toga su izabranici selektora Rutenštajnera remizirali na svom terenu protiv Škotlanđana, što je takođe poprilično dobar rezultat, ako uzmemo u obzir da su Škoti preko Srbije uspeli da dođu do plasmana na predstojeće Evropsko prvenstvo.
Sigurno je da ova selekcija u lepom raspoloženju dočekuje ovaj meč sa aktuelnim šampionom Evrope pošto su na dva poslednja susreta uspeli da ostanu neporaženi.

Naš predlog

Bez sumnje, Portugalci su veliki favoriti na ovom susretu, a mišljenja smo da će nam ovaj duel doneti i pregršt golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.82.
Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 3.00.
Za kraj, kao što smo već rekli, Kristijano Ronaldo i drugari ne bi trebalo da imaju većih problema da ovde zabeleže trijumf, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.