Tiket dana (ponedeljak, 14.06.2021)

tiket dana

Jučerašnji tiket bio je dobitan, mada je Evropsko prvenstvo krenulo sa dosta zanimljivim rezultatima. Očekujemo da i u nastavku bude mnogo dramatike, a polago se zagreva i Kopa Amerika koja se igra u Brazilu.

Poljska – Slovačka – 1,0-3 @ 2.40 u Meridianbet

U grupi E na Evropskom prvenstvu sastaju se Poljska i Slovačka. Meč se igra u Sankt Peterburgu u Rusiji, što malo više odgovara Poljacima. U ovoj grupi se još nalaze Španci i Šveđani, pa je jasno kolika je važnost bodova u ovom meču. Što se selekcije Poljske tiče, oni su redovni učesnici velikih takmičenja u poslednjim godinama, ali ne uspevaju da ostvare neki zapažen rezultat. Posebno su navijači bili razočarani učinkom na Mundijalu Rusiji, na koji su Poljaci otišli sa velikim ambicijama, a kući se ekspresno vratili. Novi selektor ove reprezentacije je portuglaski stručnjak Paulo Soza, pa ćemo videti da li je on uspešniji od prethodnika Bženčeka. Slovačka je prezadovoljna odlaskom na EURO, oni su to ostvarili tek u baražu Lige nacija. Prvo su u polufinalu pobedili Republiku Irsku posle penala, a onda slavili i u Belfastu protiv Severne Irske, nakon produžetaka. Svaki osvojen bod za Slovake je veliki kao kuća, ali ne sumnjamo da će pokušati da se domognu druge faze. Selektor je Štefan Tarkovič, a u timu je nekolicima odličnih fudbalera predvođenih Marekom Hamšikom, Jurajem Kuckom, Peterom Pekarikom i Milanom Škrinjarom. I pored svega Poljaci su favoriti i očekujemo njihov trijumf na startu. Pored jedinice, predlažemo igru na manji broj golova, pošto ne verujemo da ih može biti više od tri. Za kombinaciju 1,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.40.

Argentina – Čile – GG3+ @ 2.65 u Meridianbet

Na 47. izdanju Kopa Amerika, već u prvom kolu gledaćemo zanimljiv okršaj između selekcija Argentine i Čilea. Pored ove dve reprezentacije u grupi A se nalaze još Urugvaj, Paragvaj i Bolivija, a pošto dalje idu četiri prvoplasirana tima, ne bi trebalo da bude problema da i ”gaučose” i Čileance gledamo u narednoj fazi. Argentina čeka na pehar u ovom takmičenju već 28 godina. Za Lionela Mesija je ovo jedna od poslednjih šansi da donese trofej svojoj zemlji i bude voljen u Argentini bar približno koliko pokojni Dijego Maradona. Novi selektor je Lionel Skaloni, a Argentici izgledaju malo drugačije pod njegovim vođstvom. Skaloni je podmladio reprezentaciju, ali mesta za Mesija i još neke i dalje ima. Zanimljiov je da su ove dve selekcije igrale pre deset dana u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru, a meč je okončan bez pobednika rezultatom 1:1. U tim kvalifikacijama Argentina je trenutno druga sa tri pobede i tri remija, iza maksimalnog Brazila. Za to vreme Čile je van zone plasmana na Mundijal, tek su na sedmom mestu i imaće težak zadatak da preskoče tri ekipe ispred i zauzmu jedno od prva četiri koja donose direktan plasman u Katar. Ispred njih su Kolumbija, Urugvaj, Paragvaj i Ekvador, pa zadatak neće biti nimalo lak. Od ove utakmice ne mora ništa da znači, pošto će obe ekipe imati još tri prilike da isprave eventualni kiks. Zato očekujemo da se igra otvoreno i efikasno, pa vam predlažemo igru gol-gol uz bar tri pogotka. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.65

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 6.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.