Tip dana: Holandija – Austrija: Duel dve selekcije koje igraju za gol više! Ko će do trijumfa?

Jučerašnji mečevi na Evropskom prvenstvu su nam doneli dosta uzbuđenja, a već danas su na programu nova tri meča. Za vas smo ovog puta analizirali jedan veoma zanimljiv susret između Holandije i Austrije koji je zakazan za 21 čas.

Holandija: “Lale” su ponovo u modi!

Holandija je na pravi način započela Evropski šampionat, iako su u prvom kolu uz dosta muke slavili protiv Ukrajine, a taj duel je završen rezultatom 3:2.
Posle prvog poluvremena koje je završeno bez golova u drugom delu igre smo videli čak pet golova, i sva je prilika da je to do sada bio i najbolji meč na Evropskom prvenstvu.
Holandiju je u vodstvo doveo Vajnaldum u 52. minutu, nakon što je iskoristio odbijenu loptu i savladao golmana Georgija Buščana. Sedam minuta kasnije drugi gol za domaću selekciju postigao je Vut Veghorst, takođe nakon odbijene lopte.
Međutim, nakon toga je usledio “blickrig” Ukrajine koja je za samo četiri minuta postigla dva gola, i to preko Jarmolenka i Jarmenčuka, čime su samo izabranici Andreja Ševčenka ponovo pokazali da odlične partije u kvalifikacijama nisu bile slučajnost.
Ipak, pobedu “lalama” je doneo Danfris na centaršut Nejtana Akea, pa izabranici selektora De Bura u lepom raspoloženju dočekuju duel protiv Austrije.
Inače, kada se radi o kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Holandija je zauzela drugo mesto na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasiranu Nemačku, pa odmah na prvi pogled vidimo da ova selekcija nije imala nimalo lak posao da dođe do plasmana na prvenstvo starog kontintenta.

Austrija: Koliko može ova selekcija bez Arnautovića?

I Austrijanci su na jedan zaista sjajan način započeli svoj nastup na Evropskom prvenstvu pošto su u premijernom duelu slavili protiv Severne Makedonije a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Takođe, bio je to još jedan izuzetno zanimljiv susret, u kom je Austrija prva došla do vođstva i to preko Lajnera. Međutim, brzo su se Makedonci oporavili od početnog šoka, pošto su u 28. minutu preko legendarnog Gorana Pandeva došli do poravnanja rezultata i svog prvog gola u istoriji na velikim takmičenjima.
Pojačali su Austrijanci napad još više u drugom poluvremenu, a to se videlo i u 78. minutu kada je Gregorič postigao novi gol.
Tačku je stavio Marko Arnautović, fudbaler srpskog porekla koji je pogodio za konačnih 3:0, ali će zbog žustre reakcije nakon postignutog gola propustiti duel drugog kola protiv Holandije, što će svakako biti ogroman hendikep za izabranike Franka Fode koji je inače dosta kritikovan od strane austrijskih medija pre početka ovog turnira.
Inače, zanimljivo je da je pobeda Austrije nad Severnom Makedonijom bio prvi trijumf za ovu selekciju na prvenstvima Evrope, pošto su do sada odigrali šest mečeva na završnim turnirima i dva puta remizirali, uz čak četiri poraza.
Kada su u pitanju kvalifikacije, izabranici Franka Fode su na kraju zauzeli drugo mesto na tabeli u svojoj kvalifikacionoj grupi, uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Poljsku.

Naš predlog

Kao što smo u naslovu već pomenuli, biće ovo duel dve selekcije koje igraju za gol više, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.
Ne treba zaista da nas iznenadi ako na ovom duelu bude čak i više od tri gola, zbog čega vam hrabro savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.80.
Za kraj, kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Holandija ipak favorit na ovom duelu, zbog čega vam predlažemo da odigrate jedinicu za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.