Tip dana: Rusija – Danska: Danci u Kopenhagenu jure prolazak u narednu fazu, ali im ni trijumf nad “zbornajom” to ne garantuje!

U utorak je na programu čak četiri meča poslednjeg kola grupne faze Evropskog prvenstva, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Kopenhagenu, gde će se sastati Rusija i Danska.
Duel između ove dve izuzetno kvalitetne selekcije je zakazan za 21 čas.

Rusija: “Zbornaja” drži sve u svojim rukama!

Utisak je da selekcija Rusije na ovom Evropskom prvenstvu igra u skladu sa očekivanjima. Naime, izabranici selektora Čeršešova se posle dva odigrana kola nalaze na drugom mestu na tabeli sa tri osvojene boda, i u poslednjem kolu će sa Danskom odlučivati o prolasku u nokaut fazu, što svakako i jeste primarni cilj “zbornaje” kada je ovaj turnir u pitanju.
U prvom kolu je Rusija odigrala jedan poprlično slab meč, ali je velko pitanje i da li su više mogli u duelu protiv favorizovane Beglije koja važi za jednu od najkvalitetnijih fudbalskih reprezentacija na svetu.
U drugom kolu su Rusi ponovo odigrali jedan ne baš najbolji susret, ali za razliku od poraza u prvom kolu, ovoga puta je “zbornaja” slavila nad Finskom, jer je na kraju bilo 0:1.
Ono što je svakako najbitnije je da izabranici Stanislava Ćeršešova i dalje drže sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u nokaut fazu, ali će im za to najverovatniji biti poreban makar remi sa Danskom, što će biti i te kako težak zadatak, pošto se taj meč igra u Kopenhagenu.
Inače, kada su u pitanju kvalifikacije za ovo Evropsko prvenstvo, Rusija je završila na kraju na drugom mestu odmah iza neprikosnovene Belgije koja je imala maksimalan učinak, dok je “zbornaja” ostvarila čak osam trijumfa, uz dva očekivana poraza od Belgije.
Za kraj, što se tiče kvalifkacija za Svetsko prvenstvo, trenutno se ruska selekcija nalazi na drugom mestu u svojoj kvalifikacionoj grupi uz isti broj bodova kao i prvoplasirana Hrvatska.

Danska: Dancima ni pobeda ne garantuje plasman u nokaut fazu!

Danska javnost je imala zaista velika očekivanja od ovog prvenstva Evrope, međutim, ova selekcija se nalazi u izuzetno teškoj situaciji, i uoči poslednjeg kola im ni trijumf ne garantuje plasman u nokaut fazu.
Naime, trenutno se izabranici Kaspera Hjumlanda nalaze na poslednjem mestu na tabeli u svojoj grupi, i to bez osvojenih bodova, što je malo ko mogao da pretpostavi pre početka turnira.
Naravno, mora se priznati da je i fudbalere ovog tima sasvim sigurno presekla ona situacija sa Kristijanom Eriksenom koji je praktično bio mrtav nekoliko minuta na duelu prvog kola sa Finskom.
Inače, kada smo kod tog susreta, Danska je tu doživela zaista neočekivani poraz, što predstavlja jedno od najvećih iznenađenja na dosadašnejm toku turnira. Taj duel je završen rezultatom 1:0 u korist Finaca, koji takođe u ovom kolu igraju za prolazak dalje, ali imaju neuporedivo teži zadatak pošto se sastaju sa Belgijom.
U drugom kolu Evropskog prvenstva Danska je odigrala jedan fantastičan meč, a posebno se to odnosi na prvo poluvreme, koje je Danska dobila nad Belgijom rezultatom 1:0, uz podatak da su izabranici selektora Hjumlanda pored ranog gola u drugom minutu stvorili još nekoliko zrelih šansi.
Ipak, u nastavku meča je šansu sa klupe dobio Kevin De Brujne, koji je bez ikakve sumnje preokreno stvari na terenu u korist Belgijanca, koji su na kraju, na žalost svih navijača Danske slavili sa 2:1 i obezbedili plasman u narednu fazu.
Inače, ova selekcija i da pobedi na ovom duelu poslednjeg kola sa Rusijom neće imati zagarantovan plasman u narednu fazu, ali nema nikakve sumnje da su favoriti, pošto se ovaj meč igra u Kopenhagenu.

Naš predlog

Ono što će biti veliki plus za Dance na ovom susretu je svakako i podrška navijača, pošto je poznato da se ovaj duel igra u Kopenhagenu. Pored toga, ova reprezentacija mora da ide na trijumf, jer im jedino on garantuje da bi mogli i dalje da ostanu u igri za plasman u narednu fazu, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.
Za očekivati je da će i “zbornaja” imati šta da ponudi na ovom duelu, koji je njima takođe važan, ali treba naglasiti da im verovatno i bod donosi plasman u narednu fazu. Zato vam savetujemo da probate sa igrom GG, koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.93.
Mišljenja smo da će sve prštati na ovom susretu pošto i jedni i drugi žele trijumf, pa vam za kraj savetujemo da odigrate igru 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.