Tip dana: Čile – Paragvaj: Čileanci već u nokaut fazi, Paragvaj ne sme da izgubi!

Četvrtak je slobodan dan na Evropskom šampionatu, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan meč sa “Kopa Amerike” i to duel između Čilea i Paragvaja.
Susret između ova dva tima je zakazan za dva sata iza ponoći.

Čile: Odlične partije na startu turnira!

Da je neko Čileancima ponudio da kolo pre kraja obezbede plasman u nokaut fazu Kopa Amerike, sigurno je da bi ova selekcija sve to oberučke prihvatila.
Naime, Arturo Vidal i drugari se u ovom trenutku nalaze na drugom mestu na tabeli, uz pet osvojenih bodova, iz tri meča, što je dovoljno za plasman u nokaut fazu, pošto Čile trenutno ima dva boda više od trećeplasiranog Paragvaja sa kojim se sada i sastaje, ali i čak četiri boda viška u odnosu na četvrtoplasirani Urugvaj, koji je bez sumnje najveće razočarenje dosadašnjeg dela ovog takmičenja.
Ruku na srce, treba biti realan pa priznati da Čile za sada nije imao nimalo lak raspored, pošto su u prvom kolu ukrstili koplja sa Argentinom, koja važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje ovog turnira, a taj duel je završen nerešeno, pošto je na kraju bilo 1:1.
Nakon toga je ova simpatična selekcija bez većih problema slavila protiv Bolivije, pošto je na kraju bilo 1:0, dok je u prošlom kolu Čile odigrao još jedan dobar meč i remizirao protiv Urugvaja, koji je morao da trijumfuje na tom susretu, pošto su pre toga doživeli poraz od Argentine. Taj duel je završen rezultatom 1:1, a ono što je veoma zanimljivo je podatak da su Čileanci za devedeset minuta samo jednom šutnuli u okvir gola, pa ako pogledamo stvari iz te perspektive sigurno je da moraju da budu prezadovoljni sa tim bodom, koji im je između ostalog doneo plasman u nokaut fazu.

Paragvaj: Još samo jedan trijumf je dovoljan za plasman u nokaut fazu!

I Paragvaj poput Čilea pruža dosta dobre partije na startu prvenstva Južne Amerike, pošto je i ova selekcija na pravom putu da dođe do plasmana u nokaut fazu turnira, što je bez ikakve sumnje i bio primarni cilj.
Naime, trenutno se Paragvajci nalaze na trećem mestu na tabeli uz tri osvojena boda, ali iz dva kola, pa bi eventualnim trijumfom na ovom susretu pretekli drugoplasirani Čile, sa kojim se između ostalog i sastaju u ovom kolu.
Ruku na srce, treba biti realan pa priznati da je ova selekcija imala najlakši mogući posao na startu turnira, pošto je žreb odlučio da se prvo sastanu sa Bolivijom, koja je možda i najslabija reprezentacija na ovom prvenstvu Južne Amerike. Izabranici Eduarda Berica su slavili na tom duelu sa 3:1, ali nije sve od samog starta krenulo kako su Paragvajci zamislili pošto je Bolivija prvo poluvreme rešila u svoju korist (0:1). Ipak, u nastavku je favorizovana selekcija zaigrala onako kako se to i očekuje i u drugom poluvremenu postigla čak tri gola i upisala apsolutno zasluženi trijumf uz čak 34 šuta ka golu rivala.
U drugom kolu je usledio meč sa Argentinom koji su Leo Mesi i drugari dobili sa 1:0, ali daleko od toga da se Paragvaj obrukao na tom duelu.
Ono što je nekako i najbitnije u svemu ovome je da izabranici Eduarda Berica i dalje drže apsolutno sve u svojim rukama, a ukoliko Urugvaj savlada Boliviju što se svakako i očekuje, za prolazak u narednu fazu će im biti dovoljan i samo jedan bod u preostala dva susreta.

Naš predlog

Za očekivati je da selektor Čilea odmori svoje najbolje fudbalere kada je ovaj meč u pitanju pošto je ova selekcija već obezbedila plasman u nokaut fazu. Sa druge strane, Paragvaj bi trijumfom i definitivno obezbedio plasman u doigravanje, pa vam zato savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.
Ako se malo osvrnemo na tradiciju, dolazimo do zaključka da ova dva tima uglavnom igraju mečeve sa velikim brojem golova, i mišljenja smo da nas isto očekuje i sada zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.43.
Za one najhrabrije, predlažemo vam da probate sa čistom dvojkom na Paragvajce, za šta je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 3.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.