POČINJE VIMBLDON: Zašto je važno da ove godine jače nego ikada NAVIJAMO ZA ĐOKOVIĆA

Dominacija Britanaca na Vimbldonu koja je trajala punih 19 godina, odavno je prekinuta, ali dominaciji Novaka Đokovića nema kraja. Osvojio je sve što može da se osvoji i to po nekoliko puta. Tačnije, sve osim Olimpijskih igara, ali ova godina će, nadamo se, i to promeniti. 

A, pre Igara – sledi pravi spektakl na Vimbldonu. 

I to Vimbldonu na kom je Novak aposlutni favorit, a bio bi to i bez odustajanja nekolicine igrača. Rafael Nadal, Miloš Raonić i David Gofan su samo neki od igrača koji su odustali, te tako malo olakšali put Novaka Đokovića do potencijalne titule, ali budimo iskreni – posle onakve igre na Rolan Garosu, Srbin bi svakako bio veliki favorit. 

Meridian igračima poklanja 2.000 DINARA za online klađenje – registruj se

Da će biti lako – neće, jer ga čekaju Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Dominik Tim, Rodžer Federer, Endi Marej, Aleksandar Zverev i mnogi drugi… 

Ali, da verujemo u Novaka – verujemo. Đoković ima priliku da osvoji treći Vimbldon zaredom, a šesti ukupno u karijeri, pošto je već trijumfovao 2011, 2014, 2015, 2018. i 2019. godine, sa izuzetkom 2020. godine jer se tada turnir u Londonu nije održao. 

U to ime, Meridian je rešio da podrži Novaka Đokovića, ali i da obraduje sve njegove navijače. 

Najpre je važno da znate da vas OVDE čeka BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a savetujemo vam da ga “provrtite” upravo za mečeve Novaka Đokovića, jer je to aposlutna “sigurica” da dobijate. 

Osim toga, podsetićemo vas i na sjajno takmičenje, na kojem, uz malo sreće možete osvojiti AUDI, a ko zna – možda vam baš Novak “pomogne“ u tome. 

Kako? Saznajte OVDE.

9 Comments

  1. Kad Nole igra,svi smo uz njega i verujemo u njega. Zato je Meridian i ovog puta spremio vrhunsku ponudu koja se ne propusta.

  2. Odlicne kvote za Wimbldon ima stvarno odlicna ponuda.Ovo se u Meridianu mora iskoristit.A i ovaj bonus od 2000 rsd je sjajan.

  3. Kakav je Nole gospodin, prepustio je domaćem igraču prvi set čisto iz kurtoazije da ga ne ponizi pred njegovom publikom! 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.