Iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI i pogodi koja reprezentacija OSVAJA PRVENSTVO

Vredelo je čekati. Pandemija koronavirusa odložila je početak Evropskog prvenstva u fudbalu, ali sada kada je tu – donosi nam mnogo uzbuđenja i sjajnih utakmica. 

Grupna faza nam je donela neka mini-iznenađenja, ali osmina finala nas je prosto „oduvala“! Epilog svega je da ćemo dobiti novog šampiona Evrope, pošto je Belgija eliminisala Portugal, a možda i najveće iznenađenje priredili su Česi, koji su eliminisali moćne Holanđane. 

Delovalo je da Holandija ima otvoren put do finala, ali fudbal je to… Zato ga i volimo. Tako ćemo u četvrtfinalnim utakmicama gledati: Dansku, Italiju, Češku, Belgiju, Englesku, Španiju, Švajcarsku i Ukrajinu. 

Priznajte, prognozirali ste pobednika i pre početka prvenstva. To je malo rano, ali verujte nam na reč – sada je PRAVO VREME. 

Baš sada kada su poznati svi parovi četvrtfinala, donosimo vam jednu sjajnu vest. Samo nekoliko klikova deli vas od savršenog tiketa! 

Za početak, kliknite OVDE i preuzmite 2.000 DINARA BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE i to BEZ USLOVA, a onda jednim klikom „skoknite“ do EURO SPECIJALA i NAJVEĆIH KVOTA NA SVETU! 

Na meridianbet.rs vas čekaju brojna iznenađenja, pa tako i vrhunske kvote na pobednika Evropskog šampionata. Ako verujete u Belgiju, čeka vas kvota 8.00, a na povratnike Italijane čak 5.00!

Znamo da ima onih koji su postali pravi navijači selekcije Danske, a njih najbolja kladionica u regionu motiviše sa kvotom 11. 

Švajcarci su nas pošteno iznenadili, pa njima ide kvota 25, a slično važi i za Ukrjaince i Čehe, za koje nas čekaju kvote 35 i 30. 

Naravno, sada su Englezi jedni od glavnih favorita, pa njima ide kvota 3.00, a na Špance je kvota 4.30.

Ali, ni to nije sve. Sve ovo vam daje još jednu sjajnu mogućnost, a to je da OSVOJITE AUDI! Kako? Saznajte OVDE.

*Napomena: Kvote su podložne promenama


Pridružite se našoj

>>> Viber grupi za klađenje <<<

6 Comments

  1. Odlicna ponuda za kladjenje…izuzetne kvote…ovo treba ispratiti i odigrat…definitivno najbolja ponuda uz sjajne promocije i bonuse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*