Tip dana: Korintijans – Sao Paulo: Može li gost do prvog trijumfa u sezoni?

U sredu nema mečeva na Evropskom prvenstvu, ali ni na Kopa Americi, pa smo zbog toga za vas analizirali jedan meč brazilskog šampionata, a u pitanju je duel između Korintijansa i Sao Paula.
Duel između ova dva tima je zakazan za 02:30h.

Korintijans: Koji su krajnji dometi ovog tima?

Fudbaleri Korintijansa su prošlu sezonu završili na dvanaestom mestu na tabeli što im je donelo plasman u Kopa Sudamerikanu, a deluje da će to primarni cilj biti i ovog puta.
Kada smo već kod ovog takmičenja treba istaći da Korintijans nažalost nije uspeo da se plasira u nokaut fazu i to pošto su na kraju završili na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Penjarol, od koga su između ostalog i doživeli jedina dva poraza u grupnoj fazi, od čega je onaj u Urugvaju bio baš ubedljiv, pošto je na kraju taj duel završen rezultatom 4:0.
Kada je ova sezona u pitanju, trenutno se Korintijans nalazi na jedanaestom mestu na tabeli i do sada je ostvario dva trijumfa, tri remija i dva poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod devetoplasiranog Fluminensea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Pre toga su izabranici trenera Silvinja odigrali jedan poprilično dobar meč na svom terenu protiv Sport Resifea, i slavili sa 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu Korintijans je do sada odigrao tri meča na svom terenu i nije se baš proslavio pošto je ostvario samo jedan trijumf, uz dva poraza, od kojih je jedan bio i od Bragantina koji se mimo svih očekivanja u ovom trenutku nalazi na prvom mestu na tabeli brazilske Serije A uz četiri boda viška u odnosu na drugoplasirani Atletiko Paranense.
U poslednjem međusobnom susretu između Korintijansa i Sao Paula je slavila domaća ekipa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Sao Paulo: Da li je konačno došlo vreme za prvi trijumf u sezoni?

Utisak je da ni oni najveći pesimisti nisu mogli da očekuju da će fudbaleri Sao Paula pružati ovoliko loše partije u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A.
Naime, trenutno se četvrtoplasirana ekipa iz prošlog šampionata, nalazi tek na sedamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang, što bi svakako bio pravi šok kada su u pitanju svi navijači ovog slavnog brazilskog kluba.
Do sada su izabranici Ernana Krespa koji je trenutno u izolaciji zbog toga što je pre dva dana dobio rezultate koji pokazuju da je pozitivan na koronavirus, odigrali sedam mečeva u Seriji A i mimo svih očekivanja za sada nemaju nijedan trijumf, uz čak četiri remija. Na sedam odigranih mečeva Sao Paulo je postigao samo četiri gola, i već sada vidimo da je realizacija glavni problem ovog tima, što se nekako i nije očekivalo ako uzmemo u obzir da je Ernan Krespo stručnjak koji forsira napadačku igru.
Jedina dobra stvar u moru loših je svakako i ta što je ova ekipa bez većih problema uspela da dođe do plasmana u nokaut fazu Kopa Libertadoresa, pošto su u grupnoj fazi zauzeli drugo mesto na tabeli, uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Rasing iz Argentine.
Inače, u prošlom kolu Serije A je četvrtoplasirani tim iz prošlog šampionata remizirao na gostovanju kod Ceare, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1, sa čime sasvim sigurno Sao Paulo može da bued i te kako zadovoljan, pošto su za devedeset minuta igre uputili samo dva udarca ka golu Ceare.
Što se tiče gostovanja, do sada su izabranici Ernana Krespa odigrali četiri meča van svog terena na kojima su zabeležili samo taj jedan remi protiv Ceare, uz čak tri poraza, a ono što je takođe poražavajući podatak je da je Sao Paulo na svim tim mečevima postigao samo jedan gol.

Naš predlog

Korintijans igra promenljivo i nikako da veže nekoliko dobrih partija, dok je Sao Paulo svakako najveće razočarenje ovogodišnje izdanja brazilske Serije A, i pravi je šok da ova ekipa još uvek nema nijedan trijumf.
Baš zbog svega toga smo mišljenja da je konačno došlo vreme za jednu pobedu tima koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu na tabeli, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.50.
Za one, koji su pomalo skeptični kada je ovaj tip u pitanju, savetujemo vam da probate sa duplom šansom, koju kladionica Meridianbet ceni sa kvotom 1.38.
Za kraj, mišljenja smo da će gostujuća ekipa postići makar dva gola na ovom duelu protiv Korintijansa, pa vam zato savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.