NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Španija 1.80, Italija 2.60, Lilstrom 1.95 – SAMO U MERIDIANU!

Jedno od najluđih Evropskih prvenstava se nastavlja nakon dva dana pauze, a na redu su mečevi četvrtine finala

Do sada smo na šampionatu starog kontinenta mogli da vidimo praktično sve što smo želeli, ali i ono što nismo mogli ni da zamislimo. Postignuti su neverovatni golovi, gledali smo dramatične završnice, produžetke, penale… Ali, nažalost, između ostalog, svedoci smo i velikog broja porveda…

A, tek kreće ono pravo – borba poslednjih osam ekipa! Naravno, da bi sve bilo ispraćeno na vrhunskom nivou pobrinula se najbolja kladionica u regionu.

Meridian je ponovo spremio ubedljivo najjaču ponudu za klađenje – prvo preuzmite BONUS OD 2.000 DINARA, a onda posetite meridianbet.rs sajt gde vas čekaju NAJVEĆE KVOTE na planeti.

Dakle, vremena za dilemu nema – pravac meridianbet.rs, preuzmite BONUS BEZ USLOVA i sastavite šampionski tiket.

ŠVAJCARSKA – ŠPANIJA, DVOJKA 1.80

(Petak 18.00)

U osmini finala, Švajcarska je šokirala Evropu pobedom protiv prvaka sveta Francuske, pa “rušenje“ Španije ne bi bilo toliko veliko iznenađenje. Francuzi su imali dva gola prednosti, ali u završnici meča Švajcarci su stigli do izjednačenja i to pogotkom u 90. minutu, da bi potom preko jedanaesteraca stigli do četvrtfinala. Ipak, Španija je favorit u ovom meču i koliko god da su kritika dobili od početka turnira, iskustvo koje imaju na velikim takmičenjima daje im prednost u odnosu na Švajcarce.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremiji NAJVEĆU KVOTU na planeti – dvojka na Špance je 1.80!

BELGIJA – ITALIJA, DVOJKA 2.60

(Petak 21.00)

Veliki derbi četvrtine finala – duel dve ekipe koje su se namučile u prethodnoj rundi. Belgija je rezultatom 1:0 pobedila Portugal u utakmici u kojoj su Portugalci bezuspešno napadali gol golmana Kurtoe, dok je Italija, tek posle produžetaka izbacila Austriju, rezultatom 2:1.

Naravno, jedva čekamo duel Romelua Lukakua i Ćira Imobilea, dvojice napadača prve klase, od kojih smo očekivali mnogo, pa možda čak i više od Lukakuova tri i Imobileova dva pogotka u dosadašnjem toku turnira.

Nažalost, povrede su uticale na to da dok ne izađu startne postave nećemo znati da li će Belgija moći da računa na najboljeg igrača, Kevina de Brujnea i Edena Azara, dok je sa druge strane pod znakom pitanja Đorđo Kjelini, a otpisan je Alesandro Florenci.

Bolji iz ovog derbija napraviće veliki korak ka vrhu Evrope, ali pred njim će ostati još uvek ozbiljan posao.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆU KVOTU na planeti – dvojka na Italijane je 2.60!

LILSTROM – MJONDALEN, KEC 1.95

(Nedelja 18.00)

Na kratko ćemo odmoriti od utakmica Evropskog prvenstva pošto je prvenstvo u Norveškoj uveliko u toku! Lilstrom će u svom devetom meču kao domaćin biti favorit protiv Mjondalena i pokušaće da nastavi dobar niz.

Nakon što je otvorio prvenstvo sa tri poraza i jednom pobedom, Lilstrom je vezao tri pobede, zatim upisao i prvi remi i tako stigao do sedme pozicije iako ima nekoliko utakmca manje od svih rivala koji se nalaze na boljem plasmanu.

Bukmejkeri Meridiana su za ovaj meč spremili NAJVEĆU KVOTU na planeti – kec na Lilstrom je 1.95!

*Napomena: Kvote su podložne promenama

4 Comments

  1. Odlicne kvote u Meridianu..ponuda je izvanredna…Igara koliko hoces po jednom paru uz sve to fantasticni bonusi i promocije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.