Tip dana: Brazil – Peru: “Karioke” žele u finale, Peruanci bi da izbegnu katastrofu iz prvog kola!

U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali prvi polufinalni meč na “Kopa Amerika” u kom će snage odmeriti Brazil i Peru.
Duel između ove dve selekcije je zakazan za 01:00h.

Brazil: Prvi favorit turnira!

Svakako da su Brazilci prvi favoriti za osvajanje prvenstva Južne Amerike, pošto se ovaj turnir igra upravo u njihovoj domovini, što možda i neće biti neka prevelika prednost obzirom da naravno neće biti navijača zbog poznate situacije sa koronavirusom.
Odlične partije su izabranici selektora Titea pružali u grupnoj fazi gde su bez većih problema zauzeli prvo mesto u grupi pošto su zabeležili tri trijumfa, uz jedan remi, koji se ruku na srce desio već u poslednjem kolu kada je bilo poznato da će Brazil sa prvog mesta u grupi doći do plasmana u nokaut fazu.
Za protivnike u četvrtfinalu “Kopa Amerike” Brazilci su dobili nimalo naivnu selekciju Čilea, i već tada je bilo jasno da je pred jednom od najboljih reprezentacija na svetu izuzetno težak posao.
Prvo poluvreme na tom susretu je završeno bez golova, ali i bez nekih ozbiljnijih šansi na obe strane, a onda je selektor Tite odlučio da u igru uvede Paketu, koji mu se za to zahvalio golom posle samo tri minuta igre u drugom delu igre. Međutim, ubrzo nakon toga je Gabriel Žezus napravio jedan nepromišljen potez za šta je “nagrađen” crvenim kartom, pa je domaćin turnira do kraja meča igrao sa igračem manje, ali to Čileanci nažalost nisu znali da iskoriste, iako su imali nekoliko poprilično dobrih prilika.
Inače valja napomenuti da su Brazilci na dva poslednja međusobna meča protiv Perua postigli čak osam golova, što svakako znači da im ova selekcija i te kako leži, a i generalno na mečevima između ove dve reprezentacije ima baš dosta golova, pošto ih je na poslednjih pet susreta bilo čak dvadeset, što nam daje prosek od čak četiri pogotka po susretu.

Peru: I ovo je veliki uspeh!

Peru je na ovaj turnir došao sa namerom da dođe do plasmana u nokaut fazu, što je bio možda i nikad lakši zadatak, pošto od pet timova u grupi čak četiri ekipe ide dalje.
Na kraju su Peruanci završili kao drugi u grupi, i to odmah iza prvoplasiranog Brazila sa kojim se između ostalog večeras sastaju i u polufinalu “Kopa Amerika”.
Krenimo redom. U prvom kolu su Peruanci doživeli težak poraz od domaćina turnira, a taj duel je završen sa više nego ubedljviih 4:0. Nakon tog poraza je veći deo sportske javnost mislio da će se Peruanci grčevito boriti za to četvrto mesto koje je ujedno i poslednje koje donosi plasman u narednu fazu.
Međutim, izabranici selektora Gareka su nakon toga vezali tri meča bez poraza, i to pošto su ostvarili dva trijumfa i jedan remi.
Prvo je Peru slavio mimo svih očekivanja u duelu protiv Kolumbije kada je bilo 1:2, da bi potom ova selekcija remizirala protiv Ekvadora u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 2:2.
U poslednjem kolu su Peruanci odigrali još jedan izuzetno dobar meč i savladali Venecuelu što je bilo dovoljno za sjajno drugo mesto na tabeli i duel u četvrtfinalu protiv selekcije Paragvaja, koji je za sada vrlo verovatno i najbolji meč na turniru.
Naime, vodio je Peru na tom susretu sa 2:1 i 3:2, ali je produžetak Paragvajcima doneo Avalos u poslednjem minutu regularnog toka susreta. Ipak, kasnije su izabranici Rikarda Gareke bili koncentrisaniji u izvođenju jedanaesteraca i u pravom triler susretu došli do ogromnog uspeha i plasmana u polufinale prvenstva Južne Amerike.

Naš predlog

Naravno, nema nikakve dileme da su Brazilci veliki favoriti na ovom polufinalnom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.27.
Uglavnom na međusobnim mečevima između Brazila i Perua ima baš dosta golova, pa je tako na dva poslednja susreta između ova dva tima palo čak deset golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.79.
Za one nešto hrabrije, preporučujemo vam da probate sa igrom 4+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 3.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.