Tip dana: Sinsinati – Kolumbus: Sinsinati protiv aktuelnog šampiona juri prve bodove u sezoni na domaćem terenu!

U petak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo ovog puta za vas analizirali jedan duel MLS-a, i to meć u kom će Sinsinati na svom terenu dočekati Kolumbus.
Duel između ova dva tima je zakazan za 01:30h.

Sinsinati: Očajne partije na domaćem terenu!

Fudbaleri Sinsinatija nisu na najbolji mogući način započeli ovogodišnje izdanje MLS-a, iako se mora priznati da kako vreme prolazi izabranici Jap Stama pružaju sve bolje partije.
Naime, u ovom trenutku se Sinsinati nalazi na dvanaestom mestu na tabeli istočne konferencije, a ono što je veoma zanimljivo je da je ova ekipa sedam od svojih dvanaest osvojenih boda u dosadašnjem toku šampionata, uzela u poslednja tri kola.
Sve je krenulo od trijumfa na gostovanju kod Čikaga, kada je bilo 0:1, da bi nakon toga Sinsinati slavio i na gostovanju kod Toronta, kada je bilo 0:2, čime je ova ekipa još jednom potvrdila da igra fantastično na strani, što nam uostalom pokazuje i trenutna tabela koja nam pokazuje da je ovaj tim najbolji gost u istočnoj konferenciji.
U prošlom kolu su izabranici trenra Stama odigrali još jedan dosta dobar meč u kom su remizirali kod Hjustona, kada je bilo 1:1, što je veoma zanimljivo bio rezultat i posle prvih pet minua susreta.
Ko zna šta bi bilo da je Sinsinati pružao bolje partije na domaćem terenu gde ovaj tim izgleda katastrofalno, pošto je na tri odigrana meča doživeo isto toliko poraza, a poslednji put se to desilo pre dvadesetak dana, kada je ovaj tim poražen od Kolorada, a taj meč je završen rezultatom 0:2.
U poslednjem međusobnom susretu koji su odigrali Sinsinati i Kolumbus, domaći tim je slavio sa 2:1, pa bi nešto slčno da ponove i sada.

Kolumbus: Može li ova ekipa do plej ofa?

Mimo svih očekivanja su fudbaleri Kolumbusa prošle sezone došli do trofeja u MLS ligi, i to pošto su u velikom finalu savladali Sijetl sa 3:0.
Bila je to druga titula za ovu ekipu od osnivanja franšize, a prva još od 2008. godine, što je svakako oduševilo sve navijače ove ekipe, koji se sličnom scenariju nadaju i ove sezone.
Međutim, Kolumbus se do sada baš i nije proslavio i kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa do poslednjeg kola boriti za plasman u plej-of, što je svakako primarni cilj i ovog puta.
Naime, u ovom trenutku se aktuelni šampion nalazi tek na devetom mestu na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i sedmoplasirani DC Junajted, a poznato je da je ta sedma pozicija i poslednja koja na kraju regularnog dela prvenstva donosi plasman u doigravanje.
Na poslednjih pet susreta su izabranici Kaleba Portera doživeli samo jedan poraz, uz dva trijumfa, ali i dva remija, pa je jasno da forma ovog tima ide uzlaznom putanjom.
U prošlom kolu je aktuelni šampion odigrao još jedan sjajan meč u kom je remizirao protiv prvoplasiranog Nju Inglanda, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Inače, Kolumbus se ne može pohvaliti najsjajnijim partijama na strani pošto je do sada ova ekipa odigrala šest mečeva van svog terena i ostvarila samo jedan trijumf, uz dva remija i čak tri poraza.

Naš predlog

Sinsinati igra zaista katastrofalno na domaćem terenu i na tri odigrana susreta ima isto toliko poraza uz šest primljenih i samo dva postignuta gola. Sa druge strane, Kolumbus igra jako loše na strani i mišljenja smo da bi Sinsinati na ovom meču mogao da dođe do svog prvog trijumfa na domaćem terenu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.30.
Ako se malo osvrnemo na tradiciju, dolazimo do zaključka da na mečevima između ova dva tima uvek ima dosta golova, što će verovatno slučaj biti i sada, pa vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.