Tip dana: Argentina – Brazil: Spektakl na “Marakani”! Ko će do trofeja?

U subotu je poprilično zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta naravno analizirali finale “Kopa Amerike” koje će bi odigrano na “Marakani”, a sastaće se naravno Argentina i Brazil, što je svakako nešto, što je i bilo očekivano pre početka turnira. Inače, u petak je stigla potvrda da će “Marakana” za ovu priliku otvoriti kapije za navijače, ali samo za 6.500 njih (deset odsto kapaciteta).
Veliko finale ja zakazano za 02:00h.

Argentina: Može li Mesi konačno do trofeja sa reprezentacijom?

Pre svega, svakako da jako tužno zvuči da jedan od najboljih fudbalera svih vremena Leo Mesi još uvek nema trofej sa reprezentacijom, i sigurno je da omaleni Argentinac ima ogroman motiv na ovom turniru, što je do sada i potvrdio sjajnim igrama koje su doprinele da selekcija za koju nastupa dođe do svog zacrtanog cilja, a to je naravno plasman u finale prvenstva Južne Amerike.
U grupnoj fazi su izabranici Lionela Skalonija igrali dosta dobro, iako su na startu turnira remizirali sa Čileom, kada je bilo 1:1.
Nakon toga su Mesi i drugari vezali tri trijumfa i sa prvog mesta u grupi došli do plasmana u nokaut fazu, gde su za protivnike dobili nimalo naivnu selekciju Ekvadora.
Inače, rekorder po broju nastupa za Argentinu je briljirao u četvrtfinalu protiv Ekvadora i trasirao put „gaučosima“ do završnice šampionata. Mesi je asistirao De Paulu i Lautaru Martinezu kod prva dva gola Argentine, a onda u sudijskoj nadoknadi iz slobodnjaka postavio konačan rezultat meča, što je inače bila četvrta vezana pobeda za Argentinu na ovom turniru.
Najzad, u polufinalu su “gaučosi” uz dosta muke eliminisali Kolumbiju i to posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je regularni tok meča završen rezultatom 1:1, a ruku na srce, mora se priznati da je Kolumbija bila bolji rival na tom polufinalnom susretu.
Inače, u poslednjem međusobnom susretu između Brazila i Argentine koji je odigran pre dve godine su slavili izabranici Lionela Skalonija, pošto je bilo 0:1, a naravno jedini gol na tom meču je postigao Leo Mesi.

Brazil: Domaćin je do sada najviše pokazao!

Brazilci su aktuelni šampioni Južne Amerike, i to pošto su pre dve godine u svojoj domovini u velikom finalu savladali Peru, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Zbog poznate situacije sa koronavirusom, i ovogodišnje izdanje “Kopa Amerike” se igra u Brazilu, a kako sada stvari stoje, deluje da su “karioke”, najveći favoriti za osvajanje ovog turnira.
Krenimo redom. Odlične partije su izabranici selektora Titea pružali u grupnoj fazi gde su bez većih problema zauzeli prvo mesto u grupi pošto su zabeležili tri trijumfa, uz jedan remi, koji se ruku na srce desio već u poslednjem kolu kada je bilo poznato da će Brazil sa prvog mesta u grupi doći do plasmana u nokaut fazu.
Za protivnike u četvrtfinalu “Kopa Amerike” Brazilci su dobili nimalo naivnu selekciju Čilea, i već tada je bilo jasno da je pred jednom od najboljih reprezentacija na svetu izuzetno težak posao.
Prvo poluvreme na tom susretu je završeno bez golova, ali i bez nekih ozbiljnijih šansi na obe strane, a onda je selektor Tite odlučio da u igru uvede Paketu, koji mu se za to zahvalio golom posle samo tri minuta igre u drugom delu igre, što je na kraju bio i konačan rezultat.
U polufinalu turnira su Nejmar i drugari dobili nimalo naivnu selekciju Perua, sa kojom su izabranici selektora Titea igrali pomenuti finalni meč na prošlom izdanju “Kopa Amerike”.
Ponovo je Brazil slavio sa 1:0 i ponovo je heroj bio Lukas Paketa, koji ruku na srce nije imalo preterano težak zadatak, pošto je veći deo posla odradio naravno Nejmar koji je napravio odličan prodor i praktično ostavio loptu Paketi na tacni.
Podatak koji prosto moramo da napomenemo uoči ovog duela je da su Brazilci neporaženi na prethodnih trinaest susreta, pošto su u tom periodu ostvarili dvanaest trijumfa uz pomenuti remi sa Ekvadorom na ovogodišnjem izdanju “Kopa Amerika”.

Naš predlog

Ulog je ogroman, i zaista ne treba očekivati da ovde bude previše golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 0-2 gola, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.53.
Poznato je da će ovom susretu prisustvovati 6500 navijača, koji će naravno navijati za domaćina, i upravo zbog toga i dajemo prednost domaćinu turnira, pa vam hrabro predlažemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.25.
Za kraj, za one koji misle da u regularnom toku meča neće biti pobednika, a ubeđeni su da će Nejmar i drugari u svojoj domovini osvojiti ovaj turnir, savetujemo vam da odigrate da Brazilci osvajaju “Kopa Ameriku”, a kladionica Meridianbet tu igru plaća sa kvotom 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.