Tiket dana (subota, 10.07.2021)

tiket dana

U iščekivanju finalnih mečeva na Kopa Amerika i Evropskom prvenstvu, pratimo i dalje šta se dešava kod Skandinavaca i čekamo naredni vikend kada počinje nekoliko liga.

Kluž – Univerzitatea Krajova – 1 @ 2.50 u Meridianbet

Utakmicom Super kupa startuje nova sezona u Rumuniji. Aktuelni šampion Kluž igra protiv osvajača Kupa ove zemlje, ekipe Univerzitatee. Kluž je proletos stigao do četvrte uzastopne titule, sedme ukupno, a već je startovao i u kvalifikacijama za Ligu šampiona. U prvom meču pobedili su Borac iz Banja Luke sa 3:1 i favoriti su za prolaz dalje nakon revanša. Možda je ta utakmica, koja ih očekuje, njihov najveći hendikep, pošto ipak nisu sve rešili u prvih 90 minuta. Za to vreme tim iz Krajove ima dovoljno vremena da se spremi za ovaj okršaj i pokuša da dođe do prvog trofeja u sezoni. Oni su u finalu Kupa bili bolji od Astre, i to tek nakon produžetaka, mada je rival morao da se preseli među drugoligaše na kraju sezone. Između dve sezone Kluž je ostao bez trenera Eduarda Jordaneskua, a njega je na klupi zamenio Marijus Šumudika. Ambicije nisu promenjene i Kluž je onovo najveći favorit da osvoji pehar. Utakmica super kupa igra se na neutralnom terenu u Bukureštu, a čini nam se da je Kluž bio u boljoj formi u pripremnom periodu pa njemu dajemo veće šanse da stigne do pobede. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija kvota 2.50.

Viking – Stremsgodset – 1,2+ @ 2.01 u Meridianbet

Tim iz Stavangera igra dobro u poslednje vreme, postiže dosta golova, ali ih mnogo i prima. U prethodna tri kola imaju pobedu i dva remija, ali su im rivali bili teški, Sarpsborg na strani, te Stabek i šampion Bode/Glimt u Stavangeru. Na poslednja dva meča istakao se Veton Beriša, dvostruki strelac protiv Stabeka i Bodea, a zanimljivo je da je ovaj fudbaler još dva puta ove sezone postizao po dva gola na jednom meču. Bilo je to u utakmicama sa Havesundom i Valerengom. Nema sumnje da će za bivšim fudbalerom Rapida iz Beča i Grojter Firta vladati veliko interesovanje u prelaznom roku. On je drugi srelac lige, odmah iza Omoijuanfoa iz Moldea, za koga se govori da će u Crvenu zvezdu. Viking je trenutno na petom mestu sa 17 bodova, borba za titulu nije realna, ali bi mogli da se uključe u raspodelu evropskih viza za naredno leto. Njihov rival, ekipa Stremsgodseta nije u nekoj posebnoj formi, pobedili su samo jednom u poslednjih pet utakmica, a kada gostuju, osvojili su samo jedan bod na pet mečeva. Realno, Viking je bolji i trebalo bi da osvoji sva tri boda, ali i da postigne nekoliko golova. Naš predlog je kombinacija jedinice i dva gola domaćina, a za 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 2.01.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.