Tip dana: Boka Juniors – Atletiko Mineiro: Da li je konačno došlo vreme za Bokinu titulu u ovom takmičenju?

U utorak je nešto slabija ponuda za klađenj, pa smo zbog toga za vas ovog puta analizirali jedan meč iz Kopa Libertadores, i to duel na “Bombonjeri”, gde će Boka Juniors dočekati Atletiko Mineiro.
Susret između ova dva tima je zakazan za 00:15h.

Boka Juniors: Primarni cilj je osvajanje Kopa Libertadores!

Godinama unazad fudbaleri Boke Juniors pokušavaju da dođu do titule šampiona Argentine, ali im to nažalost ne polazi za nogom.
Izabranici Migela Anhela Ruse su u tekućoj sezoni dosta teže nego što se to očekivalo došli do plasmana u nokaut fazu, i to pošto su u svojoj grupi zauzeli drugo mesto na tabeli.
Na šest odigranih mečeva tim sa “Bombonjere” je doživeo dva poraza, jednom remizirao, ali i ostvario tri trijumfa, a valja napomenuti da je aktuelni šampion Argentine do plasmana u doigravanje došao tek u poslednjem kolu kada su fudbaleri Boke bez većih problema na svom terenu savladali Strongest, pošto je taj meč završen sa više nego ubedljivih 3:0.
Inače, prvo mesto u ovoj grupi je zauzela Barselona, koja je na kraju imala tri boda viška od Boke, koju su pobedili na svom terenu, dok je u Argentini duel završen bez golova.
Pre tog trijumfa u poslednjem kolu nad Strongestom, izabranici Migel Anhel Rusa ne samo da nisu na tri vezana meča ostvarili trijumf, već nisu uspeli da postignu niti jedan gol, što je što što se zaista retko događa ovoj ekipi.
Kada su u pitanju mečevi u Kopa Libertadoresu na domaćem terenu, do sada je Boka Juniors odigrala tri duela na “Bombonjeri” na kojima je ostvarila dva trijumfa i jedan remi, uz podatak da tim iz Argentine na tim mečevima nije primio nijedan gol.

Atletiko Mineiro: Sjajne partije na startu Serije A!

Za razliku od Boke koja je imala dosta problema u grupnoj fazi, mora se priznati da je Atletiko Mineiro bez većih problema došao do plasmana u nokaut fazu.
Naime, tim iz Brazila je zauzeo ubedljivo prvo mesto u svojoj grupi, uz čak šest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Sero Portenjo.
Atletiko Mineiro nema poraz u grupnoj fazi u ovom takmičenju, i to pošto su na šest odigranih mečeva ostvarili pet trijumfa, uz samo jedan remi, što verovatno i najbolje pokazuje koliko dobro je ova ekipa igrala u dosadašnjem toku takmičenja.
Inače, kada je u pitanju Serija A, Atletiko Minerio se posle jedanaest odigranih kola nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras,
Iako Atletiko Mineiro nije na najbolji mogući način započeo ovaj šampionat, mora se priznati da izabranici trenera Kuke u poslednje vreme zasta sjajni pošto su na četiri odigrana meča ostvarili isto toliko trijumfa, zbog čega se i nalaze ovoliko visoko na tabeli.
Inače, kada su u pitanju gostovanja ove sezone u okviru Kopa Libertadores, brazilski tim je do sada odigrao tri meča van svog terena na kojima je ostvario dva trijumfa uz jedan remi.
Za kraj, valja napomenuti da će trener Kuka posle duže vremena moći da računa na apsolutno sve fudbalere, pa deluje da nas očekuje pravi spektakl na “Bombonjeri”.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da je ovo najzanimljiviji meč nokaut faze Kopa Libertadores, pošto će Boka na svom terenu ugostiti Atletiko Mineiro.
Poznato je da šampion Argentine ima veliku želju da posle dosta vremena konačno dođe do trofeja u najkvalitetnijem takmičenju Južne Amerike, pa vam zbog svega toga savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.55.
Deluje da će i jedna i druga ekipa ići na trijumf, što nam može doneti golove sa obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.00.
Za kraj, sve ukazuje na to da će ovo biti jedan fikasan duel zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.