LIGA KONFERENCIJA: Dok srpski klubovi čekaju red, u komšiluku će “goreti”

Prošlog četvrtka nam se predstavilo novo klupsko takmičenje pod okriljem UEFA – Liga konferencija. Tri srpske ekipe će igrati u kvalifikacijama, ali dok Partizan, Vojvodina i Čukarički čekaju svoj red, danas ćemo ispratiti revanš mečeve prvog kola.

Na radost mnogih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu, pred nama je i početak nacionalnih prvenstava, a u to ime i najbolja kladionica na ovim prostorima rešila je da časti sve kladioničarske duše – SPREMITE SE DA ODMAH ZGRABITE 500 RSD I ODIGRATE ŠAMPIONSKI TIKET.

Toliko je jednostvano – registrujte se OVDE i odmah dobijate 500 RSD da odigrate tiket.

I ne samo to – na sajtu kladionice Meridian čekaju vas NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, ali i 200% BONUSA kada uplatite prvi depozit.

Zvuči fantastično, zar ne? Hajde onda da vidimo šta to ima da se igra…

ARARAT – MOL FEHERVAR

Prošli put kada smo pratili utakmicu u kojoj je Ararat bio domaćin, Crvena zvezda je pobedila rezultatom 2:1. Crveno-beli su tada pobedom obezbedili igranje grupne faze Lige Evrope, međutim sada imamo novo takmičenje, a za razliku od prošle sezone dva meča odlučuju pobednika. S obzirom na to da mađarska ekipa u prvom meču kao domaćin nije uspela da napravi prednost, moraće u gostima da pobedi!

MOL Fehervar, odnosno nekadašnji Videoton je sezonu u Mađarskoj završio iza Ferencvaroša i Puškaš Akademije i tako zauzeo poslednje mesto koje vodi u Evropu.

Bukmejkeri Meridiana su za meč ARARAT – MOL FEHERVAR spremili NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – posetite sajt meridianbet.rs

SARAJEVO – MILSAMI

Još jedne komšije nisu uspele da opravdaju ulogu favorita u dvomeču kvalifikacija za Ligu konferencije. Ali, za razliku od MOL-a, Sarajevo će u revanšu biti domaćin i veliki favorit protiv Milsamija iz Moldavije. Lošim rezultatima u u poslednjih devet kola kada su zabeležili samo tri pobede, fudbaleri Sarajeva su završili na drugom mestu sa dva boda manje od Borca iz Banjaluke. Ali, iako se ne bore za Ligu šampiona, Evropu neće odbaciti, a protiv ekipe iz Moldavije zaista ne bi trebalo da imaju problema. Čudno je što već u prvoj utakmici nisu napravili prednost.

Bukmejkeri Meridiana su za meč SARAJEVO – MILSAMI spremili NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – posetite sajt meridianbet.rs

BOTOŠANI – FCSB

Ove nedelje startuje i prva liga Rumunije, a prvenstvo će otvoriti ekipe Botošani iz istoimenog grada na severoistoku zemlje i FCSB iz prestonice naših komšija. FCSB, odnosno nekadašnja Steaua je, u kakvom god stanju da se nalazi, kandidat za titulu, a to su i dokazali prethodne sezone kada su lošim rezultatima u poslednje četiri utakmice plej-ofa ostali na drugom mestu iza Kluža. Botošani su takmičenje završili na šestom mestu, što znači da nas već u prvom kolu čeka jedan od derbija.

Bukmejkeri Meridiana su za meč BOTOŠANI – FCSB spremili NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI – posetite sajt meridianbet.rs

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.