Tip dana: Zenit – Lokomotiva Moskva: Ko će do trofeja u Superkupu Rusije?

U subotu je i te kako interesantna i zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali meč Superkupa Rusije u kom će se sastati aktuelni šampion ove zemlje, ekipa Zenita, ali i osvajač ruskog Kupa, tim Lokomotive iz Moskve, koju sa klupe predvodi Marko Nikolić.
Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

Zenit: Ima li ova ekipa dostojnu konkurenciju u Rusiji?

Pre svega, treba postaviti pitanje da li fudbaleri Zenita imaju dostojnu konkurenciju u ruskoj Premijer ligi. Naime, ova ekipa godinama unazad dolazi bez većih problema do šampionske titule, a to je uostalom bio slučaj i prošle sezone, kada je tim iz Sankt Petersburga osvojio prvo mesto na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Spartak iz Moskve.
Ono što je posebno zanimljivo je da je Zenit do nove titule došao pošto je dva kola pre kraja prvenstva pregazio Lokomotivu iz Moskve, sa kojom se i danas sastaje, a taj meč je završen rezultatom 6:1, što možda i najbolje odslikava koliko dobro je ovaj tim igrao prošle sezone.
Na trideset odigranih susreta u prošlom šampionatu, šampion Rusije je ostvario čak devetnaest trijumfa, osam remija i samo tri poraza.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu Zenit je ostvario čak trinaest trijumfa, uz jedan remi i jedan poraz, dok je na gostovanjima tim iz Sankt Peterburga delovao nešto slabije pošto je ostvario samo šest trijumfa, čak sedam remija, ali i dva poraza.
Za kraj, treba reći da je Zenit uspeo da sačuva okosnicu ekipe pošto nije bilo osetnijih odlazaka iz kluba, pa nema sumnje da će trener Semak sve to dosta dobro uklopiti i krenuti u pohod na četvrtu uzastopnu titulu šampiona Rusije.

Lokomotiva Moskva: Primarni cilj je plasman u Ligu šampiona!

Ono po čemu će navijači Lokomotive iz Moskve pamtiti prošlu sezonu je bez sumnje osvajanje nacionalnog Kupa ove zemlje.
Naime, izabranici Marka Nikolića su do trofeja došli nakon trijumfa nad Samarom u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 3:1.
Ipak, valja podsetiti da su Moskovljani u prvenstvu podbacili kada je to bilo najpotrebnije pošto su ostali bez drugog mesta na tabeli, a poznato je da ta pozicija donosi direktan plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, što će bez ikakve sumnje biti primarni cilj i ovog puta.
Na kraju su izabranici Marka Nikolića sezonu završili na trećem mestu i obezbedili plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, na šta će se fudbaleri Lokomotive fokusirati u narednih mesec dana.
Ako se još jednom vratimo na prošlu sezonu videćemo da su Moskovljani već bili viđeni na tom drugom mestu na tabeli, ali su u poslednja tri kola “Lokosi” ostvarili samo jedan trijumf, a treba podsetiti da je sve krenulo naopako nakon onog debakla na gostovanju kod Zenita kada je bilo 4:1.
Ipak, meč odluke se odigrao u Moskvi gde je Lokomotiva pred svojim navijačima samo remizirala protiv Dinama, a taj duel je završen bez golova.
Izabranici Marka Nikolića su odigrali čak osam prijateljskih mečeva, a u poslednjoj proveri pred duel sa Zenitom su poraženi od Rostova (2:1).

Naš predlog

Oba tima će sezonu želeti da započnu sa trofejom, pa smo mišljenja da će i jedni i drugi postići makar po jedan gol na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG, za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.88.
Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet odredila takođe fenomenalnu kvotu 1.90.
Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da su ipak fudbaleri Zenita favoriti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom, koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.