DA LI STE SPREMNI? Počinju Olimpijske igre – preuzmi POKLON TIKET i kladi se na naše

Uz godinu dana zakašnjenja, Olimpijske igre su konačnu tu!

Vreme je da uživamo u najvećoj sportskoj smotri na svetu, a za to imamo 86 razloga jer su u Tokiju naši najbolji sportisti – spremni da nas obraduju i vrate se sa medaljama oko vrata.

Kao što već, vrlo dobro znate, Igre su bile planirane da se održe 2020. godine. Odluka o domaćinstvu doneta je još u septembru 2013. godine, a Japanci, koji su u toj trci pobedili Madrid i Istanbul, vredno su se pripremali svih ovih godina.

Zbog zdrastvene krize koja je zadesila svet, Olimpijske igre su morale da sačekaju leto 2021. i sada je vreme da se održe u punom sjaju!

Ovo je drugi put da je Tokio domaćin letnjih Igara, a Japan je u dva navrata bio domaćin i zimskih, te ne sumnjamo da će nas oduševiti svojom organizacijom, iako njihovo stanovništvo nije zadovoljno što se Igre uopšte i održavaju.

Naravno, u svemu tome i vi možete odigrati važnu ulogu i biti deo olimpijskog ciklusa. Osim što ćete, verujemo, navijati za naše sportiste, rano buđenje možete iskoristiti i da ozbiljno zaradite.

Naime, kladionica Meridian rešila je da vas počasti za Olimpijske igre, tako što vam donosi POKLON TIKET PO IZBORU U IZNOSU OD 500 RSD!

Sve što je potrebno: registrujete na meridianbet.rs ili mobilnoj aplikaciji i izaberete svoje favorite.

Da, toliko je jednostavno. Ali, sportistima koji su došli iz različitih krajeva sveta neće biti jednostavno. Uslovi su, zbog koronavirusa, mnogo drugačiji od onih na koje su navikli.

Ovogodišnje Igre su supecifične po mnogo čemu, a podsetićemo vas i da se Severna Koreja povukla sa Igara zbog pandemije, dok su se ruski sportisti našli u neobičnom položaju.

Zbog suspenzije Rusije iz svih međunarodnih sportskih takmičenja od strane Svetske antidoping agencije, oni će učestvovovati pod zastavom svog Olimpijskog komiteta i kompozicijom Petra Čajkovskog u svojstvu himne.

Ali, to ih sigurno neće sprečiti da daju sve od sebe, te nas na Igrama čeka pravi sportski spektakl!

A, gde je velika borba – tu su i NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI koje vam donosi najbolja kladionica u regionu.

Ko su osvajači zlatnih medalja, koja zemlja će “pokupiti“ najviše medalja, ko će oboriti olimpisjke rekorde? Idealne kvote vas čekaju na meridianbet.rs – ne propustite ih!

4 Comments

  1. Odlicna ponuda sportova…bukvalno sve sto se pozeli…sjajne prom9cije i predobri bonusi.Ovo se u Meridianu mora iskoristiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.