POČELO JE! Preuzmi POKLON TIKET i pogodi ko našoj zemlji donosi zlato

Sve oči su uprte u Daleki istok, Olimpijske igre, ali i srpske sportiste, koji važe za prave zvezde u olimpijskom selu! Svečano otvaranje je održano, takmičenja su krenula, a Srbija iščekuje brojne medalje. Kandidata je mnogo, svi se uzdaju u Novaka Đokovića, košarkašice, odbojkašice, basketaše, vaterpoliste, Milicu Mandić, Ivanu Španović, Tijanu Bogdanović i brojne druge takmičare, koji uvek daju sve od sebe da obraduju naciju.

Svoje prognoze ko će stići do zlata možete dati i vi – a usput i ozbiljno zaraditi. Naime, kladionica Meridian poklanja TIKET PO IZBORU U IZNOSU OD 500 RSD, a sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a onda i podržite naše sportiste.

Srbiju će u Tokiju predstavljati 86 sportista i sportistkinja u 15 sportova, a i ako nema košarkaša, Tokio će se ipak uveriti da je Srbija zemlja košarke.

Košarkašice su stigle kao aktuelne evropske šampionke, a basketaši kao četvrostruki svetski i dvostruki evropski šampioni. Malo li je?

O Novaku Đokoviću je suvišno i govoriti, pošto poslednje fotografije iz olimpijskog sela svedoče da je ubedljivo najveća zvezda u Tokiju. Tu su, naravno, i vaterpolisti i odbojkašice, za koje bismo mogli da kažemo da su pravi “odlikaši” i da nas gotovo uvek obraduju medaljama.

Da li će biti zlatne ili ne – Meridian će 100.000 DINARA DONIRATI U HUMANITARNE SVRHE za svaku osvojenu medalju naših sportista, ali navijamo da budu one najsjajnije!

Milica Mandić najavila je kraj karijere nakon Igara, a iako ima ko da je nasledi – ne sumnjamo da će joj to biti dodatna motivacija da osvoji još jedno olimpijsko zlato i upotpuni svoju vitrinu sa trofejima.

Bilo kako bilo, jasno je da nas čeka prava borba i da ćemo se i te kako radovati tokom jula i avgusta!

6 Comments

  1. Odlicna ponuda sportova…bukvalno sve sto se pozeli…sjajne prom9cije i predobri bonusi.Ovo se u Meridianu mora iskoristiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.