Tip dana: Palmeiras – Fluminense: Može li neko da zaustavi lidera na tabeli?

U subotu je poprilično interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta ponovo analizirali jedan meč iz najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala, i to susret između Palmeirasa i Fluminensea.
Susret između ova dva tima je zakazan za 00:00h.

Palmeiras: Fantastične partije šampiona Južne Amerike!

Zanimljivo je da su fudbaleri Palmeirasa prošle sezone došli do trofeja u Kopa Libertadores, i to mimo svih očekivanja, pošto je sigurno da ova brazilska ekipa nije spadala u krug najozbiljnijih favorita za osvajanje ovog takmičenja.
Naime, do trofeja su izabranici Abela Fereire došli nakon trijumfa u velikom finalu nad Santosom, pošto je taj finalni susret završen rezultatom 1:0.
Ono što posebno treba napomenuti, je da je to finale bilo jedno od najslabijih u poslednjih nekoliko godina, ali ga je obeležio Breno, koji je u devetom minutu sudijske nadoknade sjajno skočio na centaršut Ronija i doneo veliko slavlje svojoj ekipi.
Kada je u pitanju Serija A, prošlu sezonu je ova simpatična ekipa završila tek na sedmom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na petoplasirani Fluminense, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Ipak, što se tiče ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, situacija je sada i te kako drugačija pošto se aktuelni šampion Južne Amerike posle dvanaest odigranih kola nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Atletiko Mineiro, koji takođe igra fantastično u poslednje vreme.
Inače, na pet poslednjih susreta lider na tabeli ima isto toliko trijumfa, a u prošlom kolu je Palmeiras ostvario novu pobedu i to na gostovanju kod Atletiko Gojasa, kada je bilo 0:3.
Bio je to peti uzastopni trijumf za vladara Južne Amerike, a zanimljivo je da je u tom periodu ova ekipa izuzetno nezgodan raspored.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, Palmeiras je za sada fantastičan, pošto je ovaj tim na šest odigranih susreta ostvario čak pet trijumfa, uz samo jedan remi.

Fluminense: Solidne partije na strani!

Fudbaleri Fluminensea su prošle sezone zauzeli peto mestu u brazilskoj Seriji A, a zanimljivo je da je to zapravo i bio primarni cilj ovog tima, pošto je to pozicija koja na kraju prvenstva donosi plasman u Kopa Libertadores.
Kada smo već kod ovog takmičenja valja napomenuti da je ova ekipa bez većih problema prošla u nokaut fazu, i to pošto su u nimalo lakoj grupi zauzeli prvo mesto na tabeli ispred favorizovanog River Plejta, a na kraju je brazilska ekipa imala dva boda viška u odnosu na šampiona Južne Amerike iz 2019. godine, i to pošto je Fluminense u poslednjem kolu mimo svih očekivanja slavio na gostovanju kod argentinske ekipe, u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 1:3.
U prvom meču osmine finala Fluminense je na slavio na gostovanju kod Sera Portena sa 0:2, i tako širom sebi otvorio vrata četvrfinala najkvalitetnijeg klupskog takmičenja Južne Amerike.
Što se tiče brazilske Serije A, u ovom trenutku se Fluminense nalazi na devetom mestu na tabeli i kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je ovaj tim mogao i morao dosta više.
Naime, do sada je petoplasirana ekipa iz prošle sezone odigrala dvanaest mečeva na kojima je ostvarila četiri trijumfa, pet remija i samo tri poraza.
U prošlom kolu je Fluminense mimo svih očekivanja na svom terenu poražen od Gremija kome je veoma zanimljivo to bila i prva pobeda u šampionatu, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.
U poslednjem međusobnom susretu između Palmeirasa i Fluminensea, aktuelni šampion Južne Amerike je bez većih problema slavio na svom terenu sa 2:0.

Naš predlog

Palmeiras igra fenomenalno ove sezone, a posebno se to odnosi na domaći terene gde lider na tabeli na šest odigranih mečeva ima pet trijumfa i jedan remi. Sa druge strane, i Fluminense igra zavidno na strani, ali je ipak nekako utisak da će Palmeiras opravdati ulogu favorita na ovom susretu i ostvariti novi trijumf, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.69.
Takođe, mišljenja smo da će domaćin postići makar dva gola na ovom duelu, pa vam zato predlažemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.