Tiket dana (nedelja, 25.07.2021)

tiket dana

Izbor je i danas odličan, uzimajući u obzir da je sredina leta. Početak je mnogih liga, a te utakmice najteže su za prognoziranje. Pokušaćemo da pomognemo.

Grashopers – Bazel – 2,2+ @ 2.32 u Meridianbet

Nekada su dueli ova dva kluba odlučivali o naslovu šampiona u Švajcarskoj. Grashopers i Bazel su tada za koplje bili iznad svih ostalih ekipa i retko se dešavalo da izgube neki bod u duelima protiv ostatka lige. Sada se sve promenilo, ”skakavci” su se tek sad vratili u elitu nakon ispadanja, a Bazel ne može do titule već tri godine uzastopno. Dominira Jang Bojs, a i u novoj sezoni najveće šanse daju se ”mladim momcima”. Za čuveni ciriški tim najvažnije je da je košmar zvani druga liga završen. Sada sledi period konsolidacije i eventualni povratak u vrh fudbala u zemlji čokolade, sira i satova. To neće biti nimalo lako, ojačale su i druge ekipe, što su ”skakavci” saznali i u pripremnom periodu u kome su izgubili sve utakmice. Bazel je već startovao u evropskim kvalifikacijama, njihov prvi rival u borbi za plasman u grupnu fazu LIge konferencija bio je albanski tim Partizani, a Bazel je lako slavio sa 3:0. I u Cirihu je Bazel favorit, već je pobedio Grashoperse u pripremnom meču, a sada pored dvojke dodajemo i dva gola gostiju. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.32.

Hajduk – Osijek – 2 @ 2.90 u Meridianbet

Dva hrvatska predstavnika u evropskim kvalifikacijama u nezgodno vreme igraju derbi na ”Poljudu”. Posle prvih utakmica u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija bliži narednoj rundi je Hajduk koji je u Splitu sa 2:0 pobedio kazahstanski Tobol. Osijek je doneo dobar rezultat iz poljskog Šćećina, bilo je 0:0, ali mu predstoji težak zadatak u ”Gradskom bvrtu”. Prošle sezone Osiječani su bili mnogo uspešniji od ”bilih”, ne samo u međusobnim okrpajima, već i po plasmnu. Dugo su mučili Dinamo i pretili da mu oduzmu titulu, ali su ”modri” na kraju prvi presekli vrpcu. Osijeku se nije dalo da igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, prošle sezone kada su igrale dve ekipe, oni su bili treći, a sada kad su vicešampioni u kvalifikacije za elitno takmičenje ide samo šampion. Na startu novog prvenstva Hajduk je odigrao 2:2 sa Lokomotivom u Zagrebu, dok je Osijek ubedljivo pobedio Šibenik u gradu na Dravi, mada je dva pogotka postigao u sudijskoj nadoknadi. Biće ovo neizvestan duel, možda treneri i sačuvaju neke pojedince, ali smatramo da je obema ekipama pobeda jako važna. U ovom trenutku Osijek je nešto kvalitetniji i verujemo u njihov trijumf u Splitu. Za dvojku je koeficijent u kladionici Meridianbet 2.90.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 6.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.