Tip dana: Crvena Zvezda – Kairat: Ispit zrelosti za Dejana Stankovića!

U sredu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene Zvezde i Kairata koji će biti odigran na stadionu “Rajko Mitić.
Prvi meč između kazahstanskog i srpskog šampiona je završen pobedom tima iz Almatija od 2:1, a revanš je na programu u 20 časova i 30 minuta.

Crvena Zvezda: Meč biti ili ne biti!

Nekako je utisak da smo od aktuelnog šampiona Srbije dosta više očekivali u dosadašnjem toku sezone, pogotovu nakon prošlog šampionata, koji je bio zaista spektakularan.
Naime, izabranici Dejana Stankovića su došli do duple krune, i to pošto su bez većih problema osvojili četvrtu uzastopnu titulu šampiona Srbije, ali i trijumfovali u Kupu, nakon pobede nad Partizanom, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.
Posle dve uzastopne Lige šampiona, aktuelni šampion Srbije je sreću okušao u grupnoj fazi Lige Evrope, gde su crveno-beli delovalo izuzetno dobro što se najbolje videlo i plasmanom u nokaut fazu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja i to na dva kola pre kraja.
Ostaje žal što četa Dejana Stankovića nije eliminisala slavni Milan u šesnaestini finala Liga Evrope, iako su po mnogim mišljenjima bili bolji rival na tom duelu.
Ipak, u premijernom kolu LingLong Superlige aktuelni šampion je samo remizirao na svom terenu protiv “žilave” Vojvodine, a taj duel je završen bez golova.
Da je efikasnost gorući problem u igru izabranika Dejana Stankovića najbolje se videlo na gostovanju kod Kairata, kada su Katai i drugari jedva postigli gol u gostima, i to nakon jedne nespretne intervencije Mikanovića koji je zatresao svoju mrežu.
Najzad. u prošlom kolu srpskog šampionata, Crvena Zvezda je slavila na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana, ali ni na tom duelu aktuelni šampion nije briljirao. Jedini strelac na tom duelu je bio Mirko Ivanić, koji bi uz Kataija trebalo da predstavlja udarnu napadačku iglu domaćeg tima i fudbalere od kojih se svakako najviše očekuje.

Kairat: Sjajan rezultat iz prvog meča!

Šampion Kazahstana pruža poprilično dobre partije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, i kako sada stvari stoje utisak je da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo.
Naime, žreb je bio nemilosrdan za tim iz Almatija, koji je za protivnika dobio favorizovani Makabi iz Haife, ali je četa Kirila Kekera odigrala sjajan dvomeč i bez većih problema došla do plasmana u drugo kolo kvalifikacija za plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U prvom susretu koji je odigran u Izraelu, domaćin je većim delom susreta bio bolji rival i dugo vodio na tom meču, ali je onda šampion Kazahstana u finišu susreta došao do izjednačenja.
Revanš meč je Kairat bez većih problema rešio u svoju korist, i to sa dva gola razlike, a podatak koji treba napomenuti je da je šampion Izraela za devedeset minuta uputio samo jedan šut u okvir gola.
Ništa lakši žreb izabranici Kirila Kekera nisu imali ni u drugom kolu kada su za protivnika dobili Crvenu Zvezdu, koja na osnovu svega onog iz prošle sezone, slovi za jednog od glavnih kandidata za plasman u Ligu šampiona, barem kada su kvalifikacije u pitanju.
Mora se priznati da je kazahstanski šampion u prvom meču u Almatiju u potpunosti nadigrao četu Dejana Stankovića, pošto je taj duel završen rezultatom 2:1, što je svakako dobra zaliha pred revanš koji je na programu večeras.
Ono što svakako nije dobra vest za Kazahstance je da je u tim nedavno ušao koronavirus, pa će na ovo gostovanje šampion ove zemlje igrati bez prvog golmana Pokatilova, ali i Mikija Banjaka koji je između ostalog bio strelac pobedonosnog gola u Almatiju.
Kada je reč o kazahstanskom šampionatu, trenutno se Kairat nalazi na trećem mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Tobol.

Naš predlog

Mora se priznati da je Kairat u prvom duelu nadigrao crveno-bele, ali sve ukazuje na to da to neće biti slučaj ovog puta, pošto je došlo krajnje vreme za jedan dobar meč izabranika Dejana Stankovića u novoj sezoni, pa vam zbog toga savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45.
Očekuje se da tim sa stadiona “Rajko Mitić” od prvog minuta krene ofanzivno ka golu kazahstanskog šampiona, pa vam zato toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.17.
Za kraj, vrlo lako bi ovo mogao da bude jedan i te kako efikasan duel zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.