Tip dana: Koritiba – Nautiko: Derbi meč 15. kola brazilske Serije B! Ko će do trijumfa?

U petak je poprilično interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali derbi meč petnaestog kola brazilske Serije B u kom će drugoplasirana Koritiba na svom terenu dočekati prvoplasirani Nautiko.
Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.

Koritiba: Primarni cilj je ulazak u Seriju A!

Svakako da će fudbaleri Koritibe dati sve što je u svojoj moći da se ponovo vrate u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, a kako sada stvari stoje utisak je da su na pravom putu.
Naime, posle četrnaest odigranih kola fudbaleri Koritibe se nalaze na drugom mestu na tabeli koje na kraju sezone donosi direktan plasman u Seriju A, a do sada je ova ekipa odigrala trinaest mečeva i ostvarila sedam trijumfa, četiri remija i dva poraza, uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Nautiko, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Ako posmatramo stvari na malo duži vremenski period, ukoliko Koritiba trijumfuje nad Nautikom i slavi u zaostalom meču, doći će do prvog mesta na tabeli, što je svakako fenomenalna stvar.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli doživeo svoj drugi poraz u sezoni i to na gostovanju kod Operarija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Do sada je inače Koritiba odigrala šest mečeva na svom terenu na kojima je ostvarila tri trijumfa i tri remija, što je svakako sjajan učinak, a u poslednjem duelu koji su odigrali na svom terenu fudbaleri ovog tima su remizirali protiv CRB-a, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Na poslednjem međusobnom susretu između Koritibe i Nautika je slavio trenutni lider na tabeli, i to sa više nego ubedljivih 3:0.

Nautiko: Fenomenalne partije lidera na tabeli!

Sigurno je da niko nije mogao ni da pretpostavi da će fudbaleri Nautika pružati ovoliko dobre partije u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije B.
Naime, ova ekipa se mimo svih očekivanja trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak pet bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Koritibu, kod koje gostuju u ovom kolu i imaće lepu priliku da još više uvećaju svoju bodovnu razliku i tako se približe najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala.
Do sada je lider na tabeli odigrao četrnaest mečeva u drugom rangu brazilskog fudbala, i ono što posebno treba naglasiti je da je Nautiko za sada bez poraza, uz osam trijumfa i šest remija.
U prošlom kolu je prvoplasirana ekipa na tabeli remizirala na svom terenu protiv novajlije Bruskea, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Na poslednjih pet mečeva tim Nautika naravno ne zna za poraz, a u tom periodu su ostvarili dva trijumfa uz čak tri remija.
Inače, lider na tabeli je do sada postigao najviše golova u ligi (23) a i u odbrani stvari funkcionišu i više nego dobro, pošto je ova ekipa do sada primila samo osam golova, što je prosek od samo 0.5 po meču.
Na poslednjih pet međusobnih susreta sa Koritibom, Nautiko je doživeo čak četiri poraza uz samo jedan trijumf, ali ono što posebno treba naglasiti je da se taj trijumf desio prošle sezone kada je bilo ubedljivih 3:0.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan poprilično interesantan meč u kom će i jedni i drugi ići na sva tri boda. Ukoliko Koritiba dođe do trijumfa prići će na samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Nautiko, dok će ovaj klub ukoliko slavi na teškom gostovanju povećati svoju bodovnu prednost u odnosu na Koritibu na osam bodova.
Nekako je najrealnije da i jedna i druga ekipa postignu makar po jedan gol na ovom derbiju Serije B, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.19.
Utisak je da je posle četrnaest vezanih mečeva bez poraza Nautika došlo vreme za jedan neuspeh, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.