Tip dana: Dinamo Moskva – CSKA Moskva: Ko je gazda u ruskoj prestonici?

U nedelju nas očekuje i te kako zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta posle duže vremena analizirali jedan meč iz ruske Premijer lige, i to duel između Dinama i CSKA iz Moskve.
Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.

Dinamo Moskva: Sjajne partije na startu prvenstva!

Fudbaleri Dinama iz Moskve su igrali sjajno prošle sezone u kojoj su mimo svih očekivanja zauzeli sedmo mesto na tabeli i samo tri boda im je nedostajalo da dođu do plasmana u kvalifikacije za Ligu Konferencije, što se nekako jasno nameće kao primarni cilj i za ovaj šampionat.
Ako se po jutru dan poznaje biće ovo jedna i te kako uspešna sezona za tim iz Moskve koji je sjajno startovao u ovogododišnjem izdanju ruske Premijer lige.
Naime, tim iz Moskve je do sada odigrao dva meča i ostvario dva trijumfa, pa se u ovom trenutku nalazi na petom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Zenit koji za sada ima maksimalan učinak.
U prvom kolu je Dinamo odigrao sjajan meč na gostovanju kod Rostova, a taj duel je završen rezultatom 0:2. I drugi meč u sezoni su Moskovljani odigrali na strani i u jednom od najkvalitetnijih mečeva dosadašnjeg toga šampionata slavili kod Ufe, a taj meč je završen rezultatom 2:3.
Inače, ne treba zaboraviti da je Dinamo poslednji meč u prošlom šampionatu odigrao upravo protiv ekipe CSKA iz Moskve i ostavio slavni tim bez plasmana u evropska takmičenja posle punih dvadeset godina, pošto je domaćin trijumfovao sa 3:2 u jednom spektakularnom susretu, a zanimljivo da se ova dva tima sastaju i sada, i sigurno je da nas ponovo očekuje dosta uzbuđenja.

CSKA Moskva: Prvi put posle 20 godina Moskovljani bez Evrope!

Nažalost, fudbaleri CSKA iz Moskve prošle sezone posle punih dvadeset godina igranja u evropskim takmičenjima, nisu uspeli da izbore plasman čak ni u novoformiranu Ligu Konferencija pošto su šampionat završili tek na šestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na petoplasirani Soči koji je zanimljivo za protivnika u trećem kolu kvalifikacija za novoformirano takmičenje dobio Partizan, a prvi duel između te dve ekipe je završen rezultatom 1:1.
No, vratimo se prošlosezonskim partijama jednog od najtrofejnijih ruskih klubova, koji ruku na srce ima dosta problema u poslednjih nekoliko godina.
U prošlosezonskom izdanju ruske Premijer lige Moskovljani su ostvarili petnaest trijumfa, pet remija i čak deset poraza, a veoma zanimljivo je da je CSKA i pored dosta promenljivih partija čitavim delom sezone imao sve u svojim rukama do poslednjeg kola, ali su nažalost tada poraženi od gradskog rivala Dinama, koji će im biti protivnik i u trećem kolu novog prvenstva.
U prvom kolu su izabranici trenera Berezuckog na svom terenu odigrali jedan dobar meč i slavili protiv tradiocionalno neugodne Ufe, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Da će i ovo biti jedna poprilično turbulentna sezona za Moskovljane videlo se već u drugom kolu kada su na svom terenu dočekali Lokomotivu i doživeli poraz (1:2).
CSKA je lepo otvorio meč i poveo golom Bistrovića, ali onda su “Lokosi” golovima Smolova i Zemaledinova napravili potpuni preokret i upisali svoj drugi trijumf u novom šampionatu.

Naš predlog

Derbi mečevi između ova dva tima nam uglavnom donose pregršt uzbuđenja, a apsolutno nema nikakve sumnje da će to slučaj biti i sada.
Uglavnom na duelima između dva tima iz Moskve ima baš dosta golova a na poslednja dva meča ih je bilo čak devet, pa gotovo da nema nikakve sumnje da nas ponovo očekuje goleada, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.95.
Jako je nezahvalno prognozirati pobednika u velikom derbiju Moskve, ali smatramo da je nekako najrealnije da i jedna i druga ekipa postignu makar po jedan gol na ovom duelu, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.