Tip dana: Gremio – Čapekoense: Duel dva tima koja su najmanje pokazala u dosadašnjem toku brazilske Serije A! Ko će do trijumfa?

U ponedeljak je nešto slabija ponuda nego što je to bio slučaj za vikend, što je svakako logično, a za vas smo ovog puta analizirali duel iz brailske Serije A u kom će Gremio na svom terenu dočekati Čapekoense.
Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.

Gremio: Katastrofalne partije na startu šampionata!

Prošla sezona je za fudbalere Gremija bila izuzetno uspešna pošto su uspeli da dođu do šeste pozicije na tabeli koja im između ostalog i donosi plasman u Kopa Libertadores.
Ako se po jutru dan poznaje utisak je da ovo neće biti nimalo uspešna sezona za Gremio koji ima ogromnih problema na starrtu šampionata, i trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz samo sedam osvojenih bodova pošto su na dvanaest odigranih mečeva ostvarili jedan trijumf, četiri remija i čak četiri poraza.
Na poslednjih pet susreta Gremio je uspeo da upiše jedan trijumf, dva remija, ali i dva poraza, a u prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na gostovanju kod sjajnog Bragantina kada je bilo 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala šest mečeva na svom terenu na kojima još uvek ne zna za trijumf, a u tom periodu su četiri puta remizirali i doživeli dva poraza.
Kada je u pitanju poslednji međusobni meč sa Čapekoenseom, ova dva tima su se poslednji put sastali još krajem 2019. godine kada je Gremio slavio sa 1:0.
Inače, valja napomenuti da je pretposlednja ekipa na tabeli brazilske Serije A nedavno eliminisana u osmini finala Kopa Sudamerikana i to od LDU Kita, pošto je u Brazilu bilo 1:2, dok prvi meč u Kolumbiji završen pobedom brazilskog tima od 0:1, pa je predstavnik Kolumbije prošao u četvrtfinale zbog većeg broja gola u gostima, što je svakako bilo novo razočarenje za navijače Gremija koji i bez toga ne mogu nikako da budu zadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju u ovom prvenstvu.

Čapekoense: Da li je na pomolu ekspresni povratak u Seriju B!

Fudbaleri Čapekoensea imaju baš dosta problema kada je u pitanju povratnička sezona u brazilskoj Seriji A, a to nam bez ikakve sumnje predstavlja i trenutno poslednje mesto na tabeli uz samo četiri osvojena boda i to pošto su ostvarili četiri remija, nijedan trijumf i čak deset poraza.
Naravno, fudbalski klub Čapekoense je široj javnosti postao poznat nakon one stravične avionske nesreće u kojoj je čak sedamdeset jedna osoba izgubila života, a od toga nažalost i devetnaest fudbalera ovog tima.
Nakon nekoliko godina igranja u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala, “Čape” je pre dve godine ispao iz društva najboljih, ali je isto tako ova ekipa uspela ekspresno da se vrati u Seriju A.
Naime, Čapekoense je na kraju završio na prvom mestu na tabeli pošto su od prvog do poslednjeg kola igrali fantastično i nema nikakve sumnje da su potpuno zasluženo došli do naslova prvaka Serije B, pošto se u nijednom trenutku njihova promocija u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala nije dovodila u pitanje.
Nažalost, kako sada stvari stoje nije isključeno da Čapekoense sledeće sezone ponovo gledamo u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala pošto ova ekipa trenutno zauzima poslednje mesto na tabeli sa samo četiri osvojena boda, bez trijumfa i uz čak deset bodova manka u odnosu na ekipe koje su u bezbednoj zoni pa nema nikakve sumnje da povratniku u najkvalitetniji rang predstoji grčevita borba za opstanak.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela peti vezani neuspeh i to na svom terenu od Santosa a taj duel je završen rezultatom 1:0, što je između ostalog najčešće i bio rezultat u kojima je popularni “Čape” nastupao u toku ove sezone.

Naš predlog

Sigurno je da smo i od jednog i od drugog tima daleko više očekivali kada je ova sezona brazilskog fudbala u pitanju a tu svakako pre svih mislimo na Gremio koji igra ispod svih očekivanja.
Ipak, ovog puta mu u goste dolazi Čapekoense koji igra katastrofalno u ovom trenutku, i utisak je da je došlo zaista vreme za drugi trijumf ovog tima u sezoni zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.47.
Vrlo lako se može desiti i da ovo bude jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.04.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.