ZA NAJJAČI TIKET: Preuzmi bonus od 500 RSD i postani milioner!

Lige petice su startovale u petak, ali ova subota nam u stvari donosi pravi spektakl! 

Mančester junajted, Čelsi, Liverpul, PSŽ i debi Lionela Mesija, Borusija Dortmund, Ajtranht, Real Madrid i brojni drugi evropski velikani – sve na jednom mestu! 

Dugo smo čekali da nam se vrhunski fudbal vrati, a sada kada je tu – vreme je da uživamo u njemu, ali i u NAJVEĆIM KVOTAMA na svetu koje nam donosi najbolja kladionica u regionu. 

Naime, Meridian je rešio da počasti sve ljubitelje klađenja i u skladu sa početkom nove sezone podeli fantastičan bonus! U samo nekoliko koraka možete da postanete novi milioner – najpre kliknite OVDE, preuzmite POKLON TIKET U IZNOSU OD 500 RSD, a onda na sajtu meridanbet.rs ili mobilnoj aplikaciji pogledajte fantastičnu ponudu za danas! 

Ali, ni to nije sve! Meridian misli i na svoje verne članove, pa je i za njih pripremio nekoliko poslastica. 

Ekskluzivno i samo u Meridianu možete isprobati najnoviju igru, od sada dostupnu i tokom UŽIVO KLAĐENJA – BET BUILDER!

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da u LIVE-u poveže više igara u okviru jedne fudbalske utakmice!

Vi sastavite tiket, a Meridian daje JEDINSTVENU KVOTU na sve! Malo li je? 

Uživajte i srećno!

8 Comments

  1. Realno,kakve kvote ima Meridian,lagano moze odlicno da se iskoristi ovih 500 dinara. Ja sam se odmah registrovao,legao mi je bonus,sas joa da sastavim tiket.

  2. Mnogo dobra promocija za sve koji nemaju nalog,pogotovu sada kada su pocele da se igraju sve lige,odlican tiket moze da se sastavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.