MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE ZA KLAĐENJE: Čelsi 1.85, Milan 1.95!

Iako su Lige petice praktično tek startovale, jasno je da nas čeka pravi fudbalski spektakl. I te kako zanimljivi transferi koji su se ovog leta dogoili garantuju uzbuđenje, mnogo golova i maestralnih poteza. Kako će se Džek Griliš snaći u Mančester sitiju, Lionel Mesi u PSŽ-u, Varan u Mančester junajtedu – ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno – spektakl je zagarantovan.

U to ime, najbolja kladionica u regionu rešila je da počasti i nove i stare korisnike. Osim što kladionica Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE NA SVETU, ovog vikenda časti I fantastičnim BONUSIMA BEZ USLOVA.

Ukoliko već niste, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite BONUS BEZ USLOVA od 1.000 RSD i uverite se zašto baš Meridian važi za najbolju kladionicu.

Osim toga, tu je i BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%, pa je to razlog više da posetite meridianbet.rs.

A, šta ćete tamo još pronaći? Najbolju ponudu, naravno.

ARSENAL – ČELSI, DVOJKA 1.85

Nedelja, 17.30

Da li uopšte treba najavljivati ovaj meč? Već u drugom kolu Premijer lige nas čeka veliki derb severozapadnog Londona, a to garantuje pravu “ludnicu”!

Arsenal je u prethodnom kolu kiksnuo protiv Brentforda, dok je Čelsi bio ubedljiv protiv Kristal Palasa (3:0). U poslednjem međusobnom duelu “plavci” su slavili sa 2:1, pa je jasno da ne smemo da očekujemo goleadu, ali uzbuđenja sigurno neće neostajati.

Jasno je svima da je Čelsi favorit u ovom duelu, pa shodno tome – bukmejkeri Meridiana su spremili NAJVEĆE KVOTE: dvojka je 1.85, iks 3.60 i kec 4.50 – pa, znate šta vam je činiti.

SAMPDORIJA – MILAN, KEC 1.95

Ponedeljak, 20.45

Selimo se na kratko u Italiju, jer je nacionalno prvenstvo i tamo startovalo. Prethodna sezona u Seriji A je na neki način bila istorjska, prekinuta je dominacija Juventusa, a šta će biti ove – ostaje da vidimo. Sampdorija svakako nije kandidat za titulu, ali Milan jeste.

Konačno se legendarni klub “probudio”, uterao mnogima strah i spremio se da napadne titulu. Prva prepreka je ekipa Sampdorije, koja jeste ostala u seriji pobeda, ali ovo je nova sezona i povratak u Seriju A.

Milan apsolutno važi za favorite u ovom duelu, pa je u Meridian kvota na njihovu pobedu 1.95.

*Napomena: Kvote su podložne promenama

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.