Tiket dana (subota, 28.08.2021.)

tiket dana

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo juče pogodili treći vezani tiket, a nadamo se da će isti slučaj biti i danas, kada je ponuda i više nego zanimljiva što je uostalom gotovo uvek slučaj kada je u pitanju subota.
Ovoga puta smo za vas analizirali po jedan duel iz Serija A, La Lige, ali i engleske Premijer lige.

Atalanta – Bolonja – 4+ @ 2.02 u Meridianbet

Prvi duel koji ćemo za vas ove subote analizirati nam dolazi iz italijanske Serije A gde će Atalanta na svom terenu u Bergamu dočekati ekipu Bolonje.
Izabranici Đanjpera Gasperinija su prošle sezone treći put zaredom uspeli da dođu do plasmana u Ligu šampiona, što možda i najbolje govori koliko dobro Atalanta igra u poslednjih nekoliko godina.
U prvom kolu novog prvenstva, tim iz Bergama je uz dosta muke slavio na gostovanju kod Torina, a taj duel je završen rezultatom 1:2, uz podatak da su gosti do prva tri boda u sezoni došli golom u sudijskoj nadoknadi.
Što se tiče Bolonje, ovaj tim ima velike ambcije u ovom šampionatu o čemu verovatno i najbolje svedoči dovođenje Marka Arnautovića.
Izabranici Siniše Mihajlovića su u prvom kolu uz dosta muke na svom terenu savladali Salernitanu sa 3:2, uz podatak da je novajlija u ligi dva puta vodio na tom susretu a Bolonja dva puta stizala prednost.
Sigurno je da je Atalanta veliki favorit na ovom delu, ali vam ipak preporučujemo da su sigurnija varijanta golovi kojih bi moralo da bude u Bergamu pa vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.03.

Elče – Sevilja – 2 @ 1.90 u Meridianbet

Primarni cilj Elčea će bez ikakve sumnje i ovog uta biti opstanak u društvu najboljih, što će sigurno biti dosta teži zadatak nego što je to slučaj bio prošle sezone.
Inače, kada smo već kod prošlog šampionata valja napomenuti da je ova simpatična ekipa na kraju završila na sedamnaestom mestu na tabeli što je inače prvo mesto iznad crte koje i naredne godine obezbeđuje opstanak u društvu najboljih.
Ko zna šta bi se desilo da fudbaleri Elčea u poslednja dva kola nisu ostvairili dva trijumfa i ako bili najozbilniji kanidat da napuste najkvliteniji rang španskog fudbal.
Iza Sevilje je sjajna sezona, pošto ćemo Andalužane ponovo gledati u Ligi šampiona, jer su izabranici Lulijena Lopategija na kraju završili na četvrotm mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na trećeplasiranu Barselonu.
Kada je u pitanju start novog prvnestva, trenutno se Andalužani nalaze na deobi prvog mesta na tabeli uz maksimalnih šest bodova, pošto je do sada Sevilja na dva odigrana meča ostvarila dva trijumfa, a sva je prilika da će se isto desiti i na gostovanju kod Elčea.
Zbog svega toga vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa porpilično dobrom kvotom 1.90.

Vest Hem – Kristal Palas – 1 @ 1.60 u Meridianbet

Poslednji meč koji ćemo za vas ovog puta analizirati kada je u pitanju tiket dana za subotu nam dolazi iz Engleske gde će fudbaleri Vest Hema dočekati Kristal Palas.
Popularni “čekićari” su čitave prošle sezone igrali fantastično što im je između ostalog doneo i plasman u Ligu Evrope, a ako se po jutru dan poznaje mogla bi ovo da bude još jedna predivna sezona za tim iz Londona koji se nakon dva odigrana kola mimo svih očekivanja nalazi na prvom mestu na tabeli.
Naime, u prvom kolu su izabranici Dejvida Mojesa slavili na gostovanju kod Njukasla, u duelu koji je završen rezultatom 2:4, a zanimljivo je da su “čekićari” i u prošlom kolu postigli čak četiri kola pošto su na svom terenu deklasirali Lester sa 4:1.
Što se tiče Kristal Palasa, primarni cilj će biti opstanak u ligi naravno, a posle dva odigrana kola se londonski tim nalazi na četrnaestom mestu na tabeli.
U prvom kolu su izabranici Patrika Vijere koji je od ovog leta novi trener ovog kluba doživeli težak poraz na gostovanju kod šampiona Evrope Čelsija, a taj duel je završen rezulatom 3:0.
U drugom kolu je Palas remizirao na svom terenu protiv Brentforda, a svakako da na tom duelu očekivala pobeda domaće ekipe.
Smatramo da Kristal Palas nema šta da traži na gostovanju kod zahuktalog Vest Hema pa vam predlažemo dao odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.60.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 6.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.